sajad325 76 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ایا میشه با b4a برنامه ی هک هم ساخت مثل wps connect لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ لطفا سورس بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ 100درصد میشه ولی فکر نکنم اینجا جاش باشه داداش برای مثال بیا یه سرویس ایجاد کن که پیام ها رو بخونه و اون پیام رو به سرور بفرسته به صورت مخفی در کل هرکاری بخوای میتونی بکنی دقیقن درسته، خودم همچین سورسی نوشتم ک هر 5 ساعت میادو تمام تماسا و پیامکا و مخاطبین رو میفرسه ب ftp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز میتونید سورس رو برام بفرستید واقعا براتون دعا میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ لطفا سورس بفرستید دوست عزیز اصلن اجازه نداریم بعنوان کاربر همچین کاری کنیم، این کارا اصلن سخت نیس من 2 ماهه با بیسیک اشنا شدم و 1 هفته وقت گزاشتمو ی سری کدو با خلاقیت خودم این ور اون ور کردم تا تونسم بسازم، شمام باید طبق نیازت توی انجمن جست و جو کنی و ب هدفت ( ک ایشااااااااللللللللللا خیره!!!) برسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز میتونید سورس رو برام بفرستید واقعا براتون دعا میکنم دوست عزیز بنده و هیچکس دیگه همچین آموزشاییو تحت عنوان نفوذ توی انجمن پخش نمیکنیم، همون طور ک گفتم شما خودت باید یاد بگیری ی نمونه برات میزارم(ک البته تقریبن هممممممممممه چی توی همین آموزش هس) http://answercenter.ir/topic/11302-سورس-کد-پشتیبان-گیری-از-پیامک-ها-،-تماس-ها-و-مخاطب/ این اموزشو جناب ارتا در جهت مثبتش ینی پشتیبان گیری از مخاطبین تماسا، .... دادن شمام الکی ازشون استقادده نکن با این اموزش + ی سروریس ماژول کل اطلاعات ی گوشیو میشه کرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ مسیر پست مسیر آموزش درستی نیست و نخواهد بودلطفا در راستای پیشرفت قدم بردارید ساخت نرم افزار های هک هیچ کمکی به شما نمیکنه بلکه جلوی پیشرفت شما رو هم میگیره اینبار فقط پست بسته شد در دفعات بعدی امتیاز منفی و اخراج موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سورس های انجمن فقط جنبه ی آموزشی دارن و مسئولیت استفاده نادرست کاربران از سورس ها بر عهده خود کاربر خاطی خواهد بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ایا میشه با b4a برنامه ی هک هم ساخت مثل wps connect تا جایی ک کتابخونه های موجود با امکاناتشون بهتون اجازه بدن بعله!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ میشه بیشتر کمکم کنی و یک سورس بهم بدی که در مورد نفوذ باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سورس نیست که به من بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ 100درصد میشه ولی فکر نکنم اینجا جاش باشه داداش برای مثال بیا یه سرویس ایجاد کن که پیام ها رو بخونه و اون پیام رو به سرور بفرسته به صورت مخفی در کل هرکاری بخوای میتونی بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام ایا میشه با b4a برنامه ی هک هم ساخت مثل wps connect
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.