amir00700 66 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ این ارور موقع ران گرفتن از پروژه appcombat میاد برای حلش چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ به نظر میاد که درست آدرس ندادین شما پوشه appcompat رو در همین دایرکتوری کپی کنید و آدرس جدید رو به پروژه بدید ببینین چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ به نظر میاد که درست آدرس ندادین شما پوشه appcompat رو در همین دایرکتوری کپی کنید و آدرس جدید رو به پروژه بدید ببینین چی میشه ادرس ها درست هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ بله درسته کاری که گفتم کردید؟ من خودم بعد از چندماه فهمیدم که باید این کار رو بکنم (تایپیک بالا) (پوشه Appcompat رو بردارین و در جایی بریزین که آدرسش کوتاه تر از این باشه بعد آدرس جدید رو به b4a بدین) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ بله درسته کاری که گفتم کردید؟ من خودم بعد از چندماه فهمیدم که باید این کار رو بکنم (تایپیک بالا) (پوشه Appcompat رو بردارین و در جایی بریزین که آدرسش کوتاه تر از این باشه بعد آدرس جدید رو به b4a بدین) مگه نباید تو پوشه اس دی کا باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز 100% درصد مشکلتون اینی ک من میگمه انجامش بدید تا ارورتون ب کل رفع بشه، شما sdk خودتو ب آخرین ورژن آپدیت کن تماممممممممممممممم همین(مشکلتونو 3 روز پیش داشتم با همین کار ب کل رفع شد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
این ارور موقع ران گرفتن از پروژه appcombat میاد برای حلش چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.