sajad325 76 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من بین دو راهی موندم کدومش رو انتخاب کنم b4a که راحت ولی جاوا قابلیت های بیشتری داره و میگن زبان اصلی اندروید و کدهای خوب داره و راحتر میشه کدهاشون رو پیدا کرد ولی b4a نه الام بنظر شما من چیکار کنم دو برنامه کتاب دادم به بازار با بیسیک و دیگه من کتاب نمی خواهم بسازم میخواهم نرم افزار درست کنم نه کتاب حالا دیگه نمیدونم برنامه های من در بازار : https://cafebazaar.ir/app/r.m.s.m.groupsm/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ به بخش بحث آزاد انتقال یافت ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام صد در صد جاوا چون ابزار مورد تایید اندروید هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ خب بدون شک جاوا خیلی بهتره و شکی بر این موضوع نیست ولی بیسیک هم خیلی ها دارن الکی روش عیب میزارن ... ما خودمون فقط ذهنمون رو به کتاب ساختن خوش کردیم و این عیب هارو روی بیسیک داریم میزاریم !!! با بیسیک بسیاری از برنامه های کاربری و ... هم میشه ساخت. مهم ایده هست بنده به جرات میتونم بگم با همین بیسیک میشه یک مارکت شبیه بازار رو نوشت... نهایتش اینه که از چند تا کتابخانه باید استفاده کرد که با جاوا برای بیسیک نوشته شدن. ولی خب بازم توی جاوا دستمون خیلی باز تر هستش و کیفیت و گرافیک برنامه هامون خیلی خیلی بالاتر هستند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ ببینید من یه توضیح مختصر میدم اول بگم که جاوا خلی خیلی بهتره و در ضم خیلی خیلی هم سخت تره بیسیک خیلی خیلی راحت تره و در کل ساده تر ولی از جاوا ضعیف تره با جاوا یه برنامه رو میشه چند روزه ساخت ولی اگه کتابخونه های لازمو داشته باشی تو همین بیسیک میتونی چند ساعته بسازی حالا به خودت نگاه کن میخوای جاوا یاد بگیر میخوای بیسیک یاد بگیر به نظره خودم بیسیک داره جا خودشو پیدا میکنه تو برنامه نویسی اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بیسیک در حال بروزسانی های هستش ولی من میتونم باهاش نرم افزار های دانلود منیجر مدیریت فایل برنامه های کاربردی درست کنم آیا من b4a رو ادامه بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ ببینید . 100 درصد جاوا بهتره ولی... اگه واقعا بتونید سخت بودن جاوا رو قبول کنید خب جاوا برید ( البته نه انقدر هم سخت ! ) ولی یک نکته رو بگم خود بنده اولین زبان برنامه نویسیم B4A بود بعد از یاد گرفتن متوسط رو به پیشرفته B4A کم کم دیگه دارم زبان های دیگه رو یاد میگیرم یعنی B4A یک زبان برای من بود مثل یک آماده سازی ذهنی البته بگم اگه یک برنامه خاصی میخواید بسازید و واقعا نمیتونید با B4A درست کنید برید جاوا هم امتحان کنید این جوری نیست که بریم جاوا دیگه برنامه کاربردی میسازیم شاید 85 یا 90 درصد ایده ها با همین B4A بشه ساخت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza155 2 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام منم همین مشکل رو دارم و نمیدونم از چی شروع کنم..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ توابع داخل هر زبانی فقط یکم فرق میکنه STR و STRING زبان جاوا چون یه کوچولو نزدیک به زبان ماشین هستش برای همین شدش زبان پایه برای اکثر سیستم عامل ها : سیمبین ، خود موتور های جاوا روی بعضی از گوشی های سامسونگ،اندروید و ..... اگر کسی که جاوارو بلد باشه و از صفر شروع کنه به یادگیری جاوا در اصل زبان پایه اندروید رو یاد گرفته زبان جاوا مثل چیپ میمونه روی مادر برد های قدیمی خب کتابخونه های بیسیک هم شدن چیپست(مجموعه ای از چیپ ها) برای همین بیسیک اومد استفاده از دستورات جاوارو راحت کرد درحقیقت وقتی شما تعریف میکنید که DIM FELAN AS FELAN_LIB اینجا کلی کد جاوا قراره کامپایل بشه تا جواب کدتون رو بگیرید دوست من اگر میخوای زبان پایه رو بلد باشی جاوا گزینه ی خوبی هستش و بهت قول میدم خیلی از جاها بدردت بخوره اما نه میخوای تمرکز کنی روی اندروید بیا سمت B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز دوستان و اساتید لطف کردن همه چیو گفتن، چیزی ک میمونه اینه ک حتی اگه شما 10 تا زبان برنامه نویسی هم بلد باشی هیچ تضمینی وجود نداره بتونی از ورش درآمد آن چنانی داشته باشی، مهم تنها و تنها وتنها 1 چیزه اینو تالا 1000 دفعه گفتم، مهم اون ایده اس ک واسه 1 لظه تو دهن آدم جرقه میزنه، این ک شما با B4A فقد کتاب ساختی مشکل B4A هست عایا؟؟؟ این ک خیلیا از این زبان درآمد کافی ندارن، مشکل این زبانه ینی؟ مسلما نه، چون دوستان میشناسن کسایی رو ک با همین B4A حتی با ساخت کتاب میلیون میلیون فروش کردن، پس چیزی ک میمونه اینه ک خودتونو قانع نکنین و اصلنم در این مورد(درمورد داشتن درآمد آن چنانی با یاد گرفتن ی زبان دیگه) امیدوار نباشین چون کاملن گول زدن خودتونه، ی مثال میزنم، بازی آفتوبه از نظر کدنویسی چی داره دقیقن؟؟؟ میشه اینو ب من بگین، ب جرئت میتونم بگم کسی ک 2 ماهه با بیسیک آشنا شده رسمن 2 تا برنامه هست ک درست میکنه یا میتونه درست کنه یکیش همین بازی آفتوبه اس یکیشم برنامه پیامکی، خب حالا همین آفتوبه فک کنم نزدیک 2 میلیون دانلود داشته، این چیو ثابت میکنه؟؟؟ ایده ایده ایده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ توابع داخل هر زبانی فقط یکم فرق میکنه STR و STRING زبان جاوا چون یه کوچولو نزدیک به زبان ماشین هستش برای همین شدش زبان پایه برای اکثر سیستم عامل ها : سیمبین ، خود موتور های جاوا روی بعضی از گوشی های سامسونگ،اندروید و ..... اگر کسی که جاوارو بلد باشه و از صفر شروع کنه به یادگیری جاوا در اصل زبان پایه اندروید رو یاد گرفته زبان جاوا مثل چیپ میمونه روی مادر برد های قدیمی خب کتابخونه های بیسیک هم شدن چیپست(مجموعه ای از چیپ ها) برای همین بیسیک اومد استفاده از دستورات جاوارو راحت کرد درحقیقت وقتی شما تعریف میکنید که DIM FELAN AS FELAN_LIB اینجا کلی کد جاوا قراره کامپایل بشه تا جواب کدتون رو بگیرید دوست من اگر میخوای زبان پایه رو بلد باشی جاوا گزینه ی خوبی هستش و بهت قول میدم خیلی از جاها بدردت بخوره اما نه میخوای تمرکز کنی روی اندروید بیا سمت B4A من میخواهم فقط نرم افزار و ایده م رو بسازم و بسیار قابلت های بالا و آخرین فناوری های اندروید برای مثال : متریال و غیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meysam21 24 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ 100% بیسیک گرافیک برنامه هایی که با بیسیک نوشته میشن خیلی خیلی بالاتر از برنامه هایی هستن که با جاوا نوشته شدن چون حالت شی گرا قدرتمندی داره شما رو چه حساب میگی گرافیک برنامه های جاوا بهتره؟ دلیلشو بگو ببینم خب؟ با بیسیک دستتون بازه و خاص ترین برنامه ها رو هم میشه نوشت باهاش یک خط کد بیسیک برابر 50 خط جاواست برای ایجاد اشیا در اکیلیپس باید از زبان xml استفاده کنید چون دیزاینرش خیلی افتضاح و بد قلقه آیا واقعا وقت ما اینقدر کم ارزشه که بشینیم برای ایجاد اشیا هم کد بنویسیم؟ مگه الان 20 سال پیشه که با qbasic در یک محیط آبی بود آینده دست بیسیکه یادگرفتن جاوا بازگشت به عقبه و پس رفت محسوب میشه خیلی از افرادیکه اینجا راهنمایی کردن حتی رشتشون چیزی به جز کامپیوتره من به عنوان کسیکه غریب به 7 سال کامپیوتر خوندم (مدرسه و دانشگاه) و کارشناسی این رشته رو دارم راهنماییت کردم اگر کسی که جاوارو بلد باشه و از صفر شروع کنه به یادگیری جاوا در اصل زبان پایه اندروید رو یاد گرفته عجب! پس بیاییم یهو کلا زبان ماشین رو یاد بگیریم که دیگه حسابی پایمون قوی بشه چون کدهای جاوا هم در نهایت به ماشین تبدیل میشن تا برای cpu قابل درک باشه حتی زبان اسمبلی رو هم cpu نمیفهمه چون مثلا میگیم mov al,8 پردازنده از کجا میفهمه mov یعنی چی؟ در نهایت کامپایلر میاد حتی همینم به عدد تبدیل میکنه چون cpu فقط 0 و 1 میفهمه بعضیا تصور میکنن cpu زبان اسمبلی رو مستقیم میفهمه پس زیاد خودتونو درگیر این نکنید که چی پایست و چی پایه نیست/پایه بودن یک زبان مزیت نیست دوستی که گفت بیسیک خیلی خیلی آسونه باید بدونه که چیزی شبیه همین کدهای که در b4a مینویسیم در هنرستان رشته کامپیوتر تحت عنوان درس برنامه سازی در نرم افزار ویژوال بیسیک آموزش میدهند که اکثر دانش آموزان نمرات نزدیک 0 در آن درس میگیرند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ بنظر من با بیسیک شروع کن و وقتی در حد متوسط قرار گرفتی جاوا رو شروع کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ خب بدون شک جاوا خیلی بهتره و شکی بر این موضوع نیست ولی بیسیک هم خیلی ها دارن الکی روش عیب میزارن ... ما خودمون فقط ذهنمون رو به کتاب ساختن خوش کردیم و این عیب هارو روی بیسیک داریم میزاریم !!! با بیسیک بسیاری از برنامه های کاربری و ... هم میشه ساخت. مهم ایده هست بنده به جرات میتونم بگم با همین بیسیک میشه یک مارکت شبیه بازار رو نوشت... نهایتش اینه که از چند تا کتابخانه باید استفاده کرد که با جاوا برای بیسیک نوشته شدن. ولی خب بازم توی جاوا دستمون خیلی باز تر هستش و کیفیت و گرافیک برنامه هامون خیلی خیلی بالاتر هستند. یکی از دوستان داره میسازه همین مارکت رو اونم با بیسیک.وقتشه به قدرت بیسیک ایمان بیاوردید ای کسانی که اهل ایمان نیستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ فقط میخوام اینو بگم که اگه ایده خوبی داشته باشی با بیسیک میتونی بهتر از java درست کنی به هیشکدوم ربط نداره کدوم بهتره یا نه ، فقط ایده برنامه هایی هستند که با بیسیک ساخته شدن و درامد میلیونی بدست اوردن به نظر من واسه اینکه بخوای برنامتت گرافیکش عالی باشه باید دانش فتوشاپت قوی باشه اگه فتوشاپو بلد باشی با بیسیک میتونی برنامه هایی بهتر از java درست کنی Good Luck لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ابتدا B4A رو شروع کنید و در کنارش هم با کد های جاوا آشنا بشید. بعد از این که B4A رو یاد گرفتید می تونید برید سمت جاوا. اما به نظر من B4A هم به تنهایی می تونه گزینه خوبی باشه؛ تقریبا می شه تمامی برنامه هایی که با Java نوشته می شه رو با B4A نوشت. فقط B4A در گرافیک کمی ضعیف تره و برای پیاده سازی زحمت بیش تری می بره. کار با B4A بسیار آسان هست و محیطی سبک و ساده داره. همچنین کدنویسی در B4A پیچیده نیست. کدنویسی جاوا برای اندروید بهتره که در محیط Android Studio انجام بشه. بنده پیشنهاد می کنم B4A رو یاد بگیرید و ادامه هم بدید، می تونه نیاز های یک برنامه نویس رو بر آورده کنه. اگر هم کدی در B4A وجود نداشت می تونید همون کد رو در جاوا یاد بگیرید و برای B4A همون کتابخانه رو با جاوا بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ والا همه چیو دوستان گفتن...ولی واقعا بنظرم برای شروع بیسیک4اندروید خیلی مناسبه و کلا محیط ساده و راحت و کم حجمیه...خروجی گرفتناش راحت تر از استادیو هست...و مسائل دیگه...اما واقعا بیسیک4اندروید زبان برنامه نویسی حساب نمیشه و فقی یه مقداری شبیه به VB هست! اما شما بری جاوا رو یاد بگیری هم میتونی باهاش اپ اندروید بنویسی هم خیلی جاهای دیگه بدردت میخوره و یکی از چیزای مهمشم اینه که اگه میخوای کلا شغلت برنامه نویسی باشه حتما و حتما جاوارو یاد بگیر یکی از ملاک های شرکتا برای استخدام برنامه نویس همینه که با چی کد بزنن و معمولا همه میرن دنبال جاواکار ها! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببینید دوستم جاوا و بیسیک و اینا یه بهونس واس بلا تکلیفی خودمون خب شما اگر واقعا هدفی برای برنامه نویسی داشته باشید به هر کل و شیوه ای هم شده کارتون رو انجام میدید ( حاضرید هر سختی رو متحمل بشید ) B4A رو بنده باهاش هرکاری رو مد نظرم بوده تونستم انجام بدم و در مقابلش در جاوا هم تونستم حالا اینکه دوستان میگن جاوا سخت تر هستش برو بیسیک به نظر من فرضیه اشتباهیه والا طرف قبلنا که برنامه می نوشتن به این راحتیا که نبوده و هزار مدل سختی کشیدن و الان ما کاری رو که انجام میدیم اینه که یکسری از قواعد ثابتی رو یاد میگیریم و با کدها بازی می کنیم و برنامه نویسی شده در حد یادگیری یک زبان نوشتاری کیه که به بهینه کردن سخت افزار الان فکر کنه ؟ خب اینو برنامه نویسان و مهندسای قدیمی واسمون راحتش کردن تا همون رنجی که اونا کشیدن رو ما نکشیم شما وقتی از الان بخوای به خاطر راحتی و سختی یک زبان رو انتخاب کنید دیگه نمیشه گفت روحیه و پشتکار یک برنامه نویس!!! شما ببین چه هدفی داری طبق هدفت و چیزی که خودت حس می کنی جلو برو.ناراحت نشید دوستان ولی این لیسانس رو هم ما داریم ولی به نظرم دلیل نمیشه خیلی متعصبانه یک زبان رو فقط طرفداریشو کرد.بالاخره هر زبانی کاربرد خودشو داره گرافیک برنامه هایی که با بیسیک نوشته میشن خیلی خیلی بالاتر از برنامه هایی هستن که با جاوا نوشته شدن چون حالت شی گرا قدرتمندی داره این قسمت از متنتون واسم مبهمه و اگه میشع جزپی تر بیان کنید.اگه منظورتون از شی گرایی ui هستش که فک نکنم درست باشه و اگر منظورتون از شی گرایی همون مفهوم اصلی خودش هستش بازم نمیتونه درست باشه این کجا و آن کجا. یک خط کد بیسیک برابر 50 خط جاواست خب طبق نظریه شما یعنی تعریف متغییر در B4A یک خط و در جاوا ۵۰ خط ؟ جالبه کد ایجاد پوشه در B4A : File.MakeDir(File.DirRootExternal,"arta") کد ایجاد پوشه در جاوا ( این کد به صورت خودکار میاد چک می کنه اگه پوشه های قبلش اگه ساخته نباشن رو هم میسازه و بعد پوشه مورد نظر مارو میسازع ) : new File(Environment.getExternalStorageDirectory().getAbsolutePath() + "/arta/").mkdirs(); نمیدونم چرا کد جاواش ۵۰ خط نشد برای ایجاد اشیا در اکیلیپس باید از زبان xml استفاده کنید چون دیزاینرش خیلی افتضاح و بد قلقه شما یا پنجره Propertis مربوط به ویو هارو ندیدید یا اینکه کلا دوست دارید نکات مثب ترو نببنید یادگرفتن جاوا بازگشت به عقبه و پس رفت محسوب میشه نمیدونستیم قابلیت مستقل از پلتفرم بودن جاوا باعث پس رفت میشه عجب! پس بیاییم یهو کلا زبان ماشین رو یاد بگیریم که دیگه حسابی پایمون قوی بشه چون کدهای جاوا هم در نهایت به ماشین تبدیل میشن تا برای cpu قابل درک باشه برای دوستان کراکر و اونایی که دوست دارن یه روزی و زمانی OS بزنن خوبه در کل تشکر می کنم از اقا meysam عزیز که قاطعانه خیلی چیزارو گفتن و من اینجور بحثارو دوست دارم عجیب و باعث میشه آدم به چالش کشیده بشه اما در صورتی که تعصب بیهوده ای در میان نباشه ماهم که در حد الفبا میدونستیم و دوستمون رو راهنمایی کردیم بازم میگم دوستم زیادی وقتتو تلف اینکه کدوم بهتره کدوم بدتر نکنُ من ۳ سال از عمرم پای همین اینکه کدوم خوبه کدوم بده تلف شد رفت سعی کن B4A رو یاد بگیری چون از لحاظ Syntax به زبان انسان نزدیکتره اصن با آدم حرف میزنه نا کردار اگه دوست داشتی یه دستی روی جاوا هم بکش شاید بدردتون بخوره و باعث پس رفتتون بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meysam21 24 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خب طبق نظریه شما یعنی تعریف متغییر در B4A یک خط و در جاوا ۵۰ خط ؟ جالبه کد ایجاد پوشه در B4A : File.MakeDir(File.DirRootExternal,"arta") کد ایجاد پوشه در جاوا ( این کد به صورت خودکار میاد چک می کنه اگه پوشه های قبلش اگه ساخته نباشن رو هم میسازه و بعد پوشه مورد نظر مارو میسازع ) : new File(Environment.getExternalStorageDirectory().getAbsolutePath() + "/arta/").mkdirs(); نمیدونم چرا کد جاواش ۵۰ خط نشد کلی عرض کردم شما وقتی دم در خونه منتظر هستی تا یکی لباساشو بپوشه بیاد بیرون تا با هم برین اگر 5 دقیقه هم دیر کنه اتوماتیک میگین اووووو 2 ساعت طول دادی چرا نمیای اینم 2 ساعت نبود والا درست میگم؟ این قسمت از متنتون واسم مبهمه و اگه میشع جزپی تر بیان کنید.اگه منظورتون از شی گرایی ui هستش که فک نکنم درست باشه و اگر منظورتون از شی گرایی همون مفهوم اصلی خودش هستش بازم نمیتونه درست باشه این کجا و آن کجا. اگر کسی با فتوشاپ خوب بلد باشه کار کنه چه فرقی داره که بیسیک یا جاوا؟ زبان برنامه نویسی اصن چه ربطی به گرافیک داره من از نظر سادگی گفتم که چقدر سریعتر میشه در بیسیک ظاهر برنامه رو آراست نمیدونستیم قابلیت مستقل از پلتفرم بودن جاوا باعث پس رفت میشه با این منطق هیچ زبانی از زبان ماشین مستقل نیست پس اونم یاد بگیریم بازگشت به عقب یعنی کارهایی که پیش از این دیگران انجام داده اند رو ما دوباره بیاییم از نخست خودمون بکنیم در صورتیکه شسته رفته و آمادش دم دستمونه برای دوستان کراکر و اونایی که دوست دارن یه روزی و زمانی OS بزنن خوبه استارتر پرسید که میخوام کرک یاد بگیرم؟ یا پرسید ایده هایی در ذهن دارم برای توسعه؟ os هم که ماشاا... اصن کاری نداره همش 2 خط کد مینویسیم ویندوزم پشت سر میذاریم یکبار بعد از کلی جنجال آمدن در ایران چیزی درست کردن به اسم سیستم عامل ایرانی بعدا معلوم شد که فقط کمی کدهای لینوکس رو تغییر دادن و اسمشو گذاشتن ایرانی! شما یا پنجره Propertis مربوط به ویو هارو ندیدید یا اینکه کلا دوست دارید نکات مثب ترو نببنید دوست دارم کلا نکات مثبت رو نبینم چون اینقدر بدی داره که آدم دل چرکین میشه پروژه دوره کارشناسیمو با b4a نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meysam21 24 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اگه دوست داشتی یه دستی روی جاوا هم بکش شاید بدردتون بخوره و باعث پس رفتتون بشه یک بنده خدایی قدیما متالوژی خونده بود اما همش ادعای کامپیوتر داشت هی میگفت من فولم به اندازه دکترای کامپیوتر میدونم مام فقط گوش میکردیم و چیزی نمیگفتیم که ناراحت نشه حکایت اون نباشه با شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.