مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ کلی عرض کردم شما وقتی دم در خونه منتظر هستی تا یکی لباساشو بپوشه بیاد بیرون تا با هم برین اگر 5 دقیقه هم دیر کنه اتوماتیک میگین اووووو 2 ساعت طول دادی چرا نمیای اینم 2 ساعت نبود والا درست میگم؟ فک نکنم این موضوغ ربطی به برنامه نویسی داشته باشه امیدوار بودم دلیل بهتری واسم بیارید اگر کسی با فتوشاپ خوب بلد باشه کار کنه چه فرقی داره که بیسیک یا جاوا؟ زبان برنامه نویسی اصن چه ربطی به گرافیک داره من از نظر سادگی گفتم که چقدر سریعتر میشه در بیسیک ظاهر برنامه رو آراست من کلا کاری به فتوشاپ ندارم برادر ، بحث من شی گرایی بود که شما اومدید گفتید شی گرایی b4a فوق العاده قوی تر از جاواست حالا موردی نداره بع عنوان جک سال 95 پذیرفته شد کلا کاری به گرافیک و ui ندارم. با این منطق هیچ زبانی از زبان ماشین مستقل نیست پس اونم یاد بگیریم بازگشت به عقب یعنی کارهایی که پیش از این دیگران انجام داده اند رو ما دوباره بیاییم از نخست خودمون بکنیم در صورتیکه شسته رفته و آمادش دم دستمونه بازم نتونستید دلیل درستی بیارید بنده نگفتم که زبان های برنامه نویسی قدیمی رو یاد بگیرید ، گفتم نسبت به نیازمون باید یه سریا رو یاد گرفت.جایی کارتون لنگ بشه بالاخره باید با همین جاوا سر و کله زد ، حالا شما یا دوستان دیگه ستارتر پرسید که میخوام کرک یاد بگیرم؟ یا پرسید ایده هایی در ذهن دارم برای توسعه؟ os هم که ماشاا... اصن کاری نداره همش 2 خط کد مینویسیم ویندوزم پشت سر میذاریم یکبار بعد از کلی جنجال آمدن در ایران چیزی درست کردن به اسم سیستم عامل ایرانی بعدا معلوم شد که فقط کمی کدهای لینوکس رو تغییر دادن و اسمشو گذاشتن ایرانی! این جواب مربوط به شما بود نه استارتر دوستم طوری جلوه دادید که زبان ماشین و اعم از اسمبلی هیچ استفاده ای نداره.نمیدونم قاطعانه خیلی چیزارو از رده خارج می کنید و واسه خودتون ثبت می کنید کلا دوست دارید از شمال برید جنوب و از شرق به غرب خوبه خودتون می گید چرا از چیزهای قدیمی استفاده کنیم خب بنده های خدا اومدن از یه طرح و قالب آماده استفاده کردن و توسعش دادن چرا بشینن از اول بسازن کار قدیمیا رو انجام بدن و منتظر بمونن انگاری آندروید از چی توسعه داده شده دوست دارم کلا نکات مثبت رو نبینم چون اینقدر بدی داره که آدم دل چرکین میشه خب این نظر شخصی شماست عزیز ، نمیشه که سر مال مردم بزنی ماشین که نیست 4 تا گاز بدی بفهمی خوبه یا نه یک بنده خدایی قدیما متالوژی خونده بود اما همش ادعای کامپیوتر داشت هی میگفت من فولم به اندازه دکترای کامپیوتر میدونم مام فقط گوش میکردیم و چیزی نمیگفتیم که ناراحت نشه حکایت اون نباشه با شما ناراحت نباشید کلا زیاد حرف نمیزنم کلا قاطعانه حرف زدن رو یاد ندارم یعنی کلا سواد اینو ندارم که بخوام در مورد چیزی نظری بدم کلا مقایسه کردن کار درستی نیست اونم منی که بی سوادم بخوام اصلا نظری در این باره بدم خوش باشید AnswerCenter.IR لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.