afraz aa 478 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان گلم خوب بنده یه مارکتی رو دیدم خواستم بهتون معرفی کنم که واقعا کم نذاشته برای توسعه دهنده ها میگه نه نگاه کن .لطفا نظر یادتون نره بدید و درضم این پسندو هم بزن جون ارل :lmaosmiley: مزایای استفاده از این مارکت: اتصال به بازارهای بین المللی و داخلی تبلیغات همزمان داخلی و خارجی قرارداد پرداخت به نفع توسعه دهنده عضویت رایگان به عنوان توسعه دهنده نکته: با ثبت نام به عنوان تولید کننده محتوا و در صورت تمایل توسعه دهنده ، برنامه ها به صورت مستقیم بر روی گوگل پلی قرارمیگرد تا امکان فروش محصولات تولیدکنندگان و توسعه دهندگان در بازارهای جهانی فراهم آید. درآمد ارزی - ریالی (خارج – داخل ایران) ایجاد شده بصورت ریالی و ماهیانه به حسابهای اعلام شده از سمت توسعه دهندگان واریز میگردد. اینم سایتش:http://myapps.ir/about/?lang=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 لینک رو کسی حذف کرده یا این دوستمون از شدت سرعتش نزاشته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان گلم خوب بنده یه مارکتی رو دیدم خواستم بهتون معرفی کنم که واقعا کم نذاشته برای توسعه دهنده ها میگه نه نگاه کن .لطفا نظر یادتون نره بدید و درضم این پسندو هم بزن جون ارل :lmaosmiley: مزایای استفاده از این مارکت: اتصال به بازارهای بین المللی و داخلی تبلیغات همزمان داخلی و خارجی قرارداد پرداخت به نفع توسعه دهنده عضویت رایگان به عنوان توسعه دهنده نکته: با ثبت نام به عنوان تولید کننده محتوا و در صورت تمایل توسعه دهنده ، برنامه ها به صورت مستقیم بر روی گوگل پلی قرارمیگرد تا امکان فروش محصولات تولیدکنندگان و توسعه دهندگان در بازارهای جهانی فراهم آید. درآمد ارزی - ریالی (خارج – داخل ایران) ایجاد شده بصورت ریالی و ماهیانه به حسابهای اعلام شده از سمت توسعه دهندگان واریز میگردد. اینم سایتش: کو سایتش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 یعنی خیلی عالی بود فقط لینک نداشت افرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 ههههههههههه شرمنده دوستان گلم لینک به پست اول اضافه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil76 135 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 خوبه فقط چقدر میشه اعتماد کرد سایت معتبریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 خوبه فقط چقدر میشه اعتماد کرد سایت معتبریه والا داداش به قولی منم تازه کشفش کردم اومدم به شما عزیزان هم خبر بدم ولی اگه راست باشه واقعا عالی میشه من بهشون ایمیل دادم ببینم چی میگن حتما اینجا قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.