رفتن به مطلب
  • 0

وقتی آپدیت ارایه میکنیم در مارکت ! آیا برنامه قبلی به کلی پاک میشود؟؟

arastooms

سوال

سلام 
من نسخه شماره یک برنامه رو رو مارک دارم 

حالا اومدم نسخه 2 رو آماده کردم و در یک دیتابیس یک ستون اضافه کردم و قصد دارم آپدیت بدم به مارکت با ورژن 2

نکته اینجاست که اگر کار بر آپدیت انجام بده و همه فایلهای برنامه پاک بشه و فایلهای جدید دوباره نصب بشه هیچ مشکلی نیست
ولی اگر دیتابیس بمونه من با مشکل روبرو میشم چون دیتابیس قدیمی ستون جدید من رو نداره و تو برنامه هم گفتم اگر موجوده کپی نکن و اینطوری دیتابیس قدیمی می مونه

مرسی از راهنمایی دوستان 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

یه سوال:

اگه بخوایم آپدیتمون به این شکل باشه که مثلا هر هفته بخوایم یه فصل بهش اضافه کنیم. محتویات اون فصل رو طرف هم بتونه با بروزرسانی از داخل نرم افزار دریافت کنه، و هم اون فصل به صورت یک app توی بازار ارائه بشه و طرف با نصبش، اون فصل رو به برنامه اصلی اضافه کنه.

اولا آیا این امکان هست؟

دیما این کار استاندارد هست؟ چه به لحاظ قوانین بازار و چه به لحاظ اصول ارائه آپدیت و برنامه نویسی؟

به نظرم با این کار برنامه توی بازار بیشتر دیده میشه. نه؟

سلام با اجازه اساتید 

من هم به این موضوع فکر کرده بودم که بیام بخشهای مختلف برنامه رو به صورت اپ جداگانه بنویسم و با نسب اون فصل برنامه اصلی که نصب هست یک بخش بهش اضافه بشه

به نظر من 

1) باید مطعن بشید کار بر اپ مادر رو نصب کرده 

2) باید فایل های نصبی رو ببرید بریزید تو پوشه اپ مادر 

3) باید برنامه نویسی اپ مادر اختصاصی نباشه ( یعنی با اضافه و کم شدن دیتابیس ها هماهنگ باشه و خطاهای مختلف رو برطرف کنید در صورت نبودن دیتابیس ها و یا جابجایی و افزوده و کم شدن*

ولی به نظر من بهتر آپدیت ارایه بشه چون 

کاربر می بینه برنامه اپدیت میشه  و پشتیبانی داره 

اشکالات در هر نسخه برطرف میشه 

خودتون به عنوان توسعه دهنده با یه اپ مادر سرو کله میزنید نه 5 یا 10 تا زیر مجموعه دیگه 

برای شما و برای کاربر از راحت تره 

در آخر این نظر من بود 

من مبتدی و شاگرد همه اساتید هستم

:give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:

لینک ارسال

سلام با اجازه اساتید 

من هم به این موضوع فکر کرده بودم که بیام بخشهای مختلف برنامه رو به صورت اپ جداگانه بنویسم و با نسب اون فصل برنامه اصلی که نصب هست یک بخش بهش اضافه بشه

به نظر من 

1) باید مطعن بشید کار بر اپ مادر رو نصب کرده 

2) باید فایل های نصبی رو ببرید بریزید تو پوشه اپ مادر 

3) باید برنامه نویسی اپ مادر اختصاصی نباشه ( یعنی با اضافه و کم شدن دیتابیس ها هماهنگ باشه و خطاهای مختلف رو برطرف کنید در صورت نبودن دیتابیس ها و یا جابجایی و افزوده و کم شدن*

ولی به نظر من بهتر آپدیت ارایه بشه چون 

کاربر می بینه برنامه اپدیت میشه  و پشتیبانی داره 

اشکالات در هر نسخه برطرف میشه 

خودتون به عنوان توسعه دهنده با یه اپ مادر سرو کله میزنید نه 5 یا 10 تا زیر مجموعه دیگه 

برای شما و برای کاربر از راحت تره 

در آخر این نظر من بود 

من مبتدی و شاگرد همه اساتید هستم

:give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:

ممنون نکات خوبی بود.

میشه همون برنامه اصلی رو هر بار فقط با فصل جدید ارائه کرد، کاربر اگه دفعه اولش باشه ، باید وصل بشه به نت و با بروزرسانی فصلهای قبل رو اضافه کنه، وگرنه فصل جدید اضافه شده دیگه.

لینک ارسال

دوستان! بازار این اجازه رو میده که بدون تغییر در کدنویسی، فقط برای اضافه کردن یه فصل به برنامه آپدیت بدی؟

بله بازار با این کار مشکلی ندارد ، اما به نظر من کار درستی‌ نیست و باعث خستگی برنامه نویس‌و کاربر می شود و مطمئنا کاربران به خاطر این که برای هر فصل باید کل برنامه را آپدیت کنند اعتراض خواهند کرد. بنابراین بهتر هست که از دیتابیس آنلاین استفاده کنید :

http://answercenter.ir/topic/9817-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%81%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/

لینک ارسال

نسخه ی قبلی از دسترس کاربرا خارج میشه.

واسه مشکل دیتابیس : اسم دیتابیس رو عوض کن.

لینک ارسال

نسخه ی قبلی از دسترس کاربرا خارج میشه.

واسه مشکل دیتابیس : اسم دیتابیس رو عوض کن.

یعنی با آپدیت محتوای پوشه برنامه از گوشی حذف نمیشه؟!!!

و من به مشکل میخورم 100 در 100

راه بهتری به غیر از عوض کردن اسم بانک نیست؟؟

اینطوری باید همه کد ها رو عوض کنم که ؟؟؟

لینک ارسال

ببين عزيز

چيز هايي كه توي اينترنال هست سر جاش ميمونه

اما اسست كلا از اول شرع ميشه.كه مشكلي ايجاد نميكنه چون در حالت عادي هم فايلهاش ثابته و قابل اضافه كردن نيست

بعد نكته بعدي اينكه من نميدونم شما ميخوايد چي عوض كنيد اما عوض كردن فقط اسم ديتابيس بهترين و پيش پا افتاده ترين راه هست من قبلا استفاده كردم.

با ريپليس آل ميشه خيلي راحت همه اسم ها رو تغيير داد.

اينم اضافه كنم كه شما روي گوشي ميتونيد قبل از انتشار ، برنامه رو مثل كاربرا روي نسخه ي قديمي نصب كنيد و تست كنيد تا مشكلي نداشته باشه

لینک ارسال

سلام 

بهتره اسم بانکتون رو توی یه متغیر بیاری و هر موقع میخواستی ازش استفاده کنی از اون متغیر استفاده کنی تا این دردسر ها رو نداشته باشی که برید همه جا اسمش رو عوض کنی بهتره یه ماژول به اسم codes داشته باشی و کد ها و توابع و متغیر هات رو تو اون بزاری و یتونی توی همه ی پروژه هات از همون استفاده کنی.

لینک ارسال

...

بهتره یه ماژول به اسم codes داشته باشی و کد ها و توابع و متغیر هات رو تو اون بزاری و یتونی توی همه ی پروژه هات از همون استفاده کنی.

سلام

میشه نمونه بذارید؟ منظورتون رو متوجه نشدم

لینک ارسال

تا اونجایی که میدونم محتویات پوشه ای که خودت (توجه کن "خودت در برنامه") ایجاد کردی و فایلی درونش قرار دادی پاک نمی شن ولی مثلا لیست علاقه مندی ها و ... کلا پاک میشه چون توی assets هستند

کلا ساده ترین راه عوض کردن نام بانکه(تا حالا امتحان نکردمش)

لینک ارسال

از همه اساتید تشکر میکنم 
پیشنهاد های خوبی ارایه شد مخصوصا ماژل کد تا حالا به ذهنم نرسیده بود و بسیار تکنیکی به نظر میاد 
در هر صورت اسم بانک رو عوض کردم 
سپاس از همه 

لینک ارسال

دوستان من الان یک برنامه خودم رو در کافه بازار تست کردم 
اومدم پاکش کردم و دوباره از کافه بازار نصب کردم 
خوب همه اطلاعات رو پاک کرده بود و دوباره نصب کرده بود که برای من عالی 
/////////////////
من میخام ببینم وقتی آپدیت هم میدیم دقیقا همین اتفاق برای کاربر می افته یا اطلاعات روی هم کپی میشه؟؟؟

لینک ارسال

سلام

میشه نمونه بذارید؟ منظورتون رو متوجه نشدم

یه چیز ساده خدمت شما 

http://s6.picofile.com/file/8237782576/test.zip.html
لینک ارسال

شما میتونی فقط توی اولین اجرای ورژن جدید برنامه ،  دیتابیس رو جایگزین قبلیه کنی ، از این ساب استفاده کن 

Sub DBupdate(dbName As String)
Dim sharedpreferences As AriaSharedPreferences
If sharedpreferences.GetBoolean("firstupdate",True) Then
	File.Copy(File.DirAssets,dbName,File.DirInternal,dbName)
	sharedpreferences.SaveBoolean("firstupdate",False)
End If
End Sub

به این صورت : 

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

DBupdate("MydataBase.db")

End Sub 

با این کار وقتی برنامه آپدیت شه فقط توی اولین اجرا دیتابیس دوباره کپی و آپدیت میشه

لینک ارسال

شما میتونی فقط توی اولین اجرای ورژن جدید برنامه ، دیتابیس رو جایگزین قبلیه کنی ، از این ساب استفاده کن

Sub DBupdate(dbName As String)Dim sharedpreferences As AriaSharedPreferencesIf sharedpreferences.GetBoolean("firstupdate",True) Then	File.Copy(File.DirAssets,dbName,File.DirInternal,dbName)	sharedpreferences.SaveBoolean("firstupdate",False)End IfEnd Sub
به این صورت :
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)	DBupdate("MydataBase.db")End Sub
با این کار وقتی برنامه آپدیت شه فقط توی اولین اجرا دیتابیس دوباره کپی و آپدیت میشه
امین جان ابتدا تشکر فراوان و سپاس

به قول همه عزیزان وقتی شما پست میزارید دیگه تاپیک بسته میشه

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

سرچ کردم و کتابخانه لازم رو پیدا کردم

و سوالم اینه که دقیقا به جای این استرینگ چی باید بنویسم ؟؟

اسم دیتابیس رو که بالا dbName قرار دادید یا به همین صورت باید باشه؟

در واقع معنی ساب برگشت بولین رو نفهمیدم

که میشه این ساب

لینک رو قرار میدم همینجا تا دوستان در صورت نیاز کتابخانه رو هم داشته باشند

مرسی

http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/

لینک ارسال

امین جان ابتدا تشکر فراوان و سپاس

به قول همه عزیزان وقتی شما پست میزارید دیگه تاپیک بسته میشه

:give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:

سرچ کردم و کتابخانه لازم رو پیدا کردم

و سوالم اینه که دقیقا به جای این استرینگ چی باید بنویسم ؟؟

اسم دیتابیس رو که بالا dbName قرار دادید یا به همین صورت باید باشه؟

در واقع معنی ساب برگشت بولین رو نفهمیدم

که میشه این ساب

لینک رو قرار میدم همینجا تا دوستان در صورت نیاز کتابخانه رو هم داشته باشند

مرسی

http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/

با اجازه آقای شاهدی

در واقع حلقه ای که با Sub DBupdate(dbName As String) شروع میشه یه تابعه که اسم دیتابیس رو از شما میگیره و توی dbName میذاره، و برات چک میکنه که: "اولین لود برنامه، بعد از آپدیت باشه" و اگه جواب مثبت بود، دیتابیس رو کپی و جایگزین میکنه.

شما میای توی اکتیویتی کریت این تابع رو صدا میزنی و اسم دیتابیس رو هم بهش میدی: DBupdate("MydataBase.db")

روش استفاده از تابع همینه دیگه، روش استفاده از AriaSharedPreferences رو هم که توی همون تاپیک خودش یاد گرفتی.

موفق باشید

لینک ارسال

یه سوال:

اگه بخوایم آپدیتمون به این شکل باشه که مثلا هر هفته بخوایم یه فصل بهش اضافه کنیم. محتویات اون فصل رو طرف هم بتونه با بروزرسانی از داخل نرم افزار دریافت کنه، و هم اون فصل به صورت یک app توی بازار ارائه بشه و طرف با نصبش، اون فصل رو به برنامه اصلی اضافه کنه.

اولا آیا این امکان هست؟

دیما این کار استاندارد هست؟ چه به لحاظ قوانین بازار و چه به لحاظ اصول ارائه آپدیت و برنامه نویسی؟

به نظرم با این کار برنامه توی بازار بیشتر دیده میشه. نه؟

لینک ارسال

ممنون نکات خوبی بود.

میشه همون برنامه اصلی رو هر بار فقط با فصل جدید ارائه کرد، کاربر اگه دفعه اولش باشه ، باید وصل بشه به نت و با بروزرسانی فصلهای قبل رو اضافه کنه، وگرنه فصل جدید اضافه شده دیگه.

دوستان! بازار این اجازه رو میده که بدون تغییر در کدنویسی، فقط برای اضافه کردن یه فصل به برنامه آپدیت بدی؟
لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...