Cna 5 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من وقتی روی دکمه ای که کاربر رو هدایت کنه به بازار تا برنامه رو ارتقا بده کلیک میکنم بازار پیغام میده که محصول قابل فروش نیست(نوع محصولم رو گذاشتم فروختنی) البته در حال حاضر دارم تستش میکنم و درخواست بررسی به بازار ندادم ممنون میشم بگید مشکل از کجاس؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عزیز اینا رو چک کن: ببین کلید RSA برای اون پکیج درسته یا نه . دوباره کپی پست کن. شناسه رو درست وارد کردی یا نه. اون نسخه ای که روی بازار آپلود کردی . داخلش دسترسی پرداخت از بازار داره یا نه . که باید داشته باشه. محصولی که ایجاد کردی به پکیج نیم مورد نظر ربط دادی یا نه؟ اگه همه رو چک کردی نشد. یه محصول جدید ایجاد کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ یه سوال فنی دیگتو رویداد کلیک دکمه خرید به جای developer payload چه چیزی باید قرار بدم؟؟انگار کلا سه تا پارامتر میگیره به این صورت oBillingManager.RequestPayment(SKU_PREMIUM, "inapp", "Developer Payload") به جای این سه پارامتر چه چیز هایی باید بزاریم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام من وقتی روی دکمه ای که کاربر رو هدایت کنه به بازار تا برنامه رو ارتقا بده کلیک میکنم بازار پیغام میده که محصول قابل فروش نیست(نوع محصولم رو گذاشتم فروختنی)
البته در حال حاضر دارم تستش میکنم و درخواست بررسی به بازار ندادم
ممنون میشم بگید مشکل از کجاس؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.