علی علایی 161 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام برای اجرا شدن پوشه رو ایمولاتور حتما باید Google API نصب باشه ممنون میشم بگید چه کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. منظورتون رو متوجه نمیشم. لطفا توضیح بدید . اجرا شدن پوشه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ آها سایت پوشه!!!! خب عزیز شما برو ببین توی اس دی کا همون ای پی آی که الان امولاتور داره اجرا میشه. Google API نصب شده یا نه. اگه نشده آی پی تو تغییر بده . بزن دانلود شه. حجمش تقریبا زیاد نیست. درضمن من میگم حالا تصمیم با خودتونه. از سایت plas. in استفاده کنید. شاید پوشه روی سایتش از نظر گرافیکی بیشتر کار کرده. اما ما برنامه نویس ها باید بدونیم که برای ما کارایی مهمه نه ظاهر. ظاهر فقط باید واسه کاربر باشه و بس. یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام
برای اجرا شدن پوشه رو ایمولاتور حتما باید Google API نصب باشه
ممنون میشم بگید چه کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.