alifard 10 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام.چطور میشه سایز لیست ویوو و text براساس سایز صفحه گوشی های مختلف خودکار تغییر کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ If 100%x > 500dip Then طراحی برای گوشی های بزرگ Else طراحی برای گوشی های کوچک End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ بچه ها هر وقت مشکل این سایز متن حل شد برای ما هم اموزشو بنویسید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ بچه ها هر وقت مشکل این سایز متن حل شد برای ما هم اموزشو بنویسید ممنون داداش اینجا توضیح دادم . چکار کنید موفق و پیروز باشید. http://answercenter.ir/topic/12491-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ شما باید برای هر طراحی ارتفاع رو تغییر بدین lostview.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight = 75dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasinshop 10 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا عالی بود . این اولین برنامه من بود و ازتون ممنونم که با صبر و شکیبایی سوالات من رو جواب دادید . *مرسی* با همون کد اول مشکلم حل شد فقط باید یکم دستکاریش می کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alifard 10
سلام.چطور میشه سایز لیست ویوو و text براساس سایز صفحه گوشی های مختلف خودکار تغییر کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.