amir7900 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ من ميخوام ليست ويو من گزينه هاش از هم جدا بشه مثل اين عكس بايد چي كار كنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alifard 10 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ باید برای لیست ویو عکس قرار بدی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ باید برای لیست ویو عکس قرار بدی. اگه منظورتون از قسمت ديزاينر هست كه براي كل ليست ويو عكس ميزاره نه براي هر ايتم جداگانه يه جورايي عكس رو مكنه بكگراند كل ليست ويو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز برای این کار باید ای کد هارو در قسمت activty_create بنویسی Dim bitmap1 As BitmapDrawable bitmap1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.jpg")) ListView1.AddSingleLine("mohsen") ListView1.SingleLineLayout.Background=bitmap1 توجه داشته باش باید یه عکس پوشه ی file برنامه داشته باشی حالا هر عکسی با اسم 1 به فرمت jpg موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi 7 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("بیوگرافی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"rbt.png")) شمافقط تودیزانیرلیست ویوروتعریف کن میشه اینجوری اگه منظورتونودرست فهمیده باشم اگه نه هم ببخشید اگه بدفهمیده باشم عذرمیخوام بگین شایدبتونم کمک کنم البته اساتیدهمه مجربن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من ميخوام ليست ويو من گزينه هاش از هم جدا بشه مثل اين عكس
بايد چي كار كنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.