berayan 90 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 درود من یه ایده ای دارم که میتونه برنامه های پولی رو کاری کنه که قابل کپی کردن نباشه. به این صورت که بعد از خرید و اجرا . برنامه بیاد شماره سریال گوشی را بگیره و بعد یک فایل تکست رو داخل پوشه اصلی برنامه نه پوشه داخلی یعنی DirAssets چک کنه ببینه خالی یانه اگر خالی بود شماره سریال گوشی رو درونش ذخیره کنه و هر وقت خواست اجرا بشه بیاد شماره سریال گوشی رو با اونی که ثبت شده چک کنه . حالا این چه فایده ای داره فایدش اینه که وقتی برنامه از طریق کاربران کپی میشه در حقیقت یه برنامه خام کپی نشده بلکه یه برنامه کد شده کپی شده . و وقتی در گوشی دوم اجرا بشه برنامه میاد فایل تکست رو چک میکنه و چون خالی نیست چیزی درونش کپی نمیکنه و سریال ثبت شده در فایل تکست را با سریا گوشی مقایسه میکنه وچون مثل هم نیستن برنامه اجرا نمیشه . البته این یه ایده است هنوز اجراش نکردم . با سپاس نظر یادتون نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 دقیق نمیتونم نظر بدم ولی فکر کنم فقط Share Apps و یک سری برنامه مثل این بیاد اینوجوری بفرسته . البته نمیدونم اصلا جواب بده و اگه حالا فایل apk رو فرستاد چه کنیم البته شاید خوب بوده باشه این نظر شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 درود من یه ایده ای دارم که میتونه برنامه های پولی رو کاری کنه که قابل کپی کردن نباشه. به این صورت که بعد از خرید و اجرا . برنامه بیاد شماره سریال گوشی را بگیره و بعد یک فایل تکست رو داخل پوشه اصلی برنامه نه پوشه داخلی یعنی DirAssets چک کنه ببینه خالی یانه اگر خالی بود شماره سریال گوشی رو درونش ذخیره کنه و هر وقت خواست اجرا بشه بیاد شماره سریال گوشی رو با اونی که ثبت شده چک کنه . حالا این چه فایده ای داره فایدش اینه که وقتی برنامه از طریق کاربران کپی میشه در حقیقت یه برنامه خام کپی نشده بلکه یه برنامه کد شده کپی شده . و وقتی در گوشی دوم اجرا بشه برنامه میاد فایل تکست رو چک میکنه و چون خالی نیست چیزی درونش کپی نمیکنه و سریال ثبت شده در فایل تکست را با سریا گوشی مقایسه میکنه وچون مثل هم نیستن برنامه اجرا نمیشه . البته این یه ایده است هنوز اجراش نکردم . با سپاس نظر یادتون نره سلام در حد ایده خوبه و اگه عملی می شد عالی بود اما مشکلاتی که وجود داره اینه که : 1) فایل apk برنامه بعد از نصب ، در محلی که ذخیره می شه این محل و این فایل apk برنامه ، readonly هستند یعنی قابلیت ویرایش توسط سایر برنامه ها به جز خود اندروید رو ندارند ، و اگه بخواین همچین فایلی رو دسترسی اون رو از readonly تغییر بدید اولا باید گوشی کاربر روت باشه دوما باید وقتی برنامه از کاربر اجازه روت می خواد کاربر اجازه دسترسی روت رو بده . 2) حالا اگه فرض کنیم که مشکل اولی نباشه یا به هر نحوی حل بشه مشکل بعدی که وجود داره اینه که شما اگه هر فایلی رو توی apk حتی در حد یک بایت تغییر بدین یا حتی اسمشو عوض کنین ، امضای برنامه یا apk ، شکسته میشه و دیگه فایل apk قابل استفاده و نصب شدن دوباره نیست مگر این که با یک امضا دوباره امضا یا sign بشه . 3) حالا اگر بازم فرض کنیم دو مورد قبل حل بشن مشکل دیگه ای که وجود خواهد داشت اینه که مشکل اصلی برنامه های پولی اینه که در فضای مجازی در ابعاد گسترده ای منتشر میشن و کسانی که آن ها رو منتشر می کنند که برخی هم خودشون برنامه نویس یا هکرند می تونند فقط برنامه رو نصب کنند و حتی یک بار هم آن را باز نکنند و از اون بکاپ بگیرند با برنامه ای مثل zapya و اون رو در فضای مجازی منتشر کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.