sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام در یک اکتیویتی چجوری دوتا جاب دون داشته باشیم؟ لطفا با مثال توضیخ بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود ببینید هر Httpjob که شما تعریف میکنید موقع Initalize کردنش یک JobName براش تعریف میکنید مثلا : Sub Globals Dim HttpJob1 As HttpJob Dim HttpJob2 As HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Add") HttpJob1.Initialize("add",Me) HttpJob2.Initialize("search",Me) End Sub درست ؟ خب الان ما واسه HttpJob1 تعریف کردیم اسم Job اش add باشه و برای دومی هم search خب الان توی JobDone تعریف میکنیم : Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "add" Then Else If job.JobName = "search" Then End If Else ToastMessageShow("JobDone Filed",False) End If End Sub فکر کنم همه چیز مشخص شد موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اقای ایزدی اگر جاب دان بیشتر از 2 باشه به چه شکلی میشه (قبلا سوال کردم ولی به نتیجه ای نرسیده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اقای ایزدی اگر جاب دان بیشتر از 2 باشه به چه شکلی میشه (قبلا سوال کردم ولی به نتیجه ای نرسیده) شما نمیتونید JobDone های بیشتری رو تعریف کنید فقط میتونید JobName های مختلفی رو برای Job های مختلف تعریف کنید و از تمامی اونها توی یک JobDone استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون من امدم اینطوری نوشتم. اما ارور دریافت میشه. کد ها درسته؟ Sub Globals HttpJob2.Initialize("search",Me) HttpJob2.Download("http://jeep123.ir/1.txt") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.JobName = "search" Then File.WriteString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt",Job.GetString) Msgbox(File.ReadString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt"),"in neveshte") Else End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ لطفا راهنمايي كنيد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اقای ایزدی اگر جاب دان بیشتر از 2 باشه به چه شکلی میشه (قبلا سوال کردم ولی به نتیجه ای نرسیده) شما می تونید کتابخونه ی httpUtils رو که به صورت اوپن سورس هم وجود داره رو دانلود کنید و مناسب با نیازتون تغییر بدید مثلا کاری کنید برای هر job که تعریف می کنید داخل اکتیویتی یک تابع فراخوانی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinz501 122 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون من امدم اینطوری نوشتم. اما ارور دریافت میشه. کد ها درسته؟ Sub Globals HttpJob2.Initialize("search",Me) HttpJob2.Download("http://jeep123.ir/1.txt") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.JobName = "search" Then File.WriteString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt",Job.GetString) Msgbox(File.ReadString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt"),"in neveshte") Else End If End Sub سلام لطفا ارور دریافتی رو هم بنویسید اما به نظر من کدتون تو اشکال داره یک این که به نظر من نباید job رو توی تابع Globals اینیشیالایز کنید و دو این که : شاید مشکل از این باشه که شما چک نمی کنید دانلود موفق بوده یا نه ، کدتون باید مثلا شبیه کد زیر باشه Sub JobDone(Job As HttpJob) If job.Success = true then If Job.JobName = "search" Then File.WriteString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt",Job.GetString) Msgbox(File.ReadString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt"),"in neveshte") Else End If Else log("فایل دانلود نشد") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پاسختون من امدم اینطوری نوشتم. اما ارور دریافت میشه. کد ها درسته؟ Sub Globals HttpJob2.Initialize("search",Me) HttpJob2.Download("http://jeep123.ir/1.txt") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.JobName = "search" Then File.WriteString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt",Job.GetString) Msgbox(File.ReadString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt"),"in neveshte") Else End If End Sub دوست من شما اومدین Initialize و Download رو توی Sub Globals تعریف کردید اصلا جاش اونجا نیست !!! فقط باید خود متغیر رو توی Sub Globals تعریف کنید Initialize و Download باید توی Activity Create تعریف بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ به این صورت پیش برو برادر Sub Globals Dim HttpJob2 As HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) HttpJob2.Initialize("search",Me) HttpJob2.Download("http://jeep123.ir/1.txt") End Sub Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success Then Select Job.JobName Case "search" File.WriteString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt",Job.GetString) Msgbox(File.ReadString(File.DirInternal,"Android2Boot4Working.txt"),"in neveshte") End Select End If End Sub حالا میتونی با اضافه کردن case هر چندتا job که میخوای رو هندل کنی در ضمن با شرط Job.Success میتونی بفهمی که عملیات موفقیت آمیز بوده یا خیر موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
در یک اکتیویتی چجوری دوتا جاب دون داشته باشیم؟
لطفا با مثال توضیخ بدید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.