sukot021 0 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میخوام از برنامم خروجی بگیرم با این ارور مواجه میشم میشه راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود ببینید فایلی به نام aapt.exe توی مسیر نصب sdk و پوشه platform-tools دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sukot021 0 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود ببینید فایلی به نام aapt.exe توی مسیر نصب sdk و پوشه platform-tools داسلام داداشم نع ندارم قبلا مشکلی نداشتم باهاش اما وقتی دوباره بیسیک رو نصب کردم جدیدا این پیام رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sukot021 0 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ درود ببینید فایلی به نام aapt.exe توی مسیر نصب sdk و پوشه platform-tools دارید ؟ سلام داداشم نع ندارم قبلا مشکلی نداشتم باهاش اما وقتی دوباره بیسیک رو نصب کردم جدیدا این پیام رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سلام داداشم نع ندارم قبلا مشکلی نداشتم باهاش اما وقتی دوباره بیسیک رو نصب کردم جدیدا این پیام رو میده بیسیک رو کاملا Unistall کنید بعدش به مسیر C:\Users\MeTiUx\AppData\Roaming برید... نکته: MeTiUx اسم Account شماست و پوشه Anywhere Software رو حذف کنید حالا مجددا Basic رو در مسیر جدیدی نصب کنید ببینید مشکل حل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sukot021 0
سلام من وقتی میخوام از برنامم خروجی بگیرم با این ارور مواجه میشم
میشه راهنمایی کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.