رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ساخت push notification

amir_mz

سوال

سلام دوستان

همونطور که میدونید برای ساختن push notifications اغلب از سایت parse  استفاده میکنند. متاسانه وقتی امروز من به این سایت مراجعه کردم دیدم اعلام کردن سال آینده بازنشسته خواهند شد و گزینه ای برای ساخت حساب کاربری جدید هم وجود نداره.
آیا کسی راه دیگری برای ساخت push notification میشناسه؟؟ ممنون میشم کمکم کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

شما می توانید از وبسایت های پوشه و پلاس استفاده کنید که هر دو امکانات خوبی را ارائه می دهند. مستندات راه اندازی برای بیسیک ۴‌ اندروید هم در خود سایت ها موجود است.

http://www.answercenter.ir

http://ww.pushe.co

لینک ارسال

♥ سلام بر همه عزیزان ♥ 

سلام دوستان همونطور که میدونید برای ساختن push notifications اغلب از سایت parse  استفاده میکنند. متاسانه وقتی امروز من به این سایت مراجعه کردم دیدم اعلام کردن سال آینده بازنشسته خواهند شد و گزینه ای برای ساخت حساب کاربری جدید هم وجود نداره. آیا کسی راه دیگری برای ساخت push notification میشناسه؟؟ ممنون میشم کمکم کنید.

راستش یه راه منتقی دارم اما هنوزکسی امتحانش نکرده و آموزشی براش وجود نداره :

1- یک دیتا بیست قابل آپدیت بسازید (یعنی از روی هاست هی دانلود بشه) 

2- به برنامه دستور بدید که هرموقع دیتا بیست آپدیت شد یه notifications بسازه با مشخصاتی که داخل دیتا بیست گفتید  :biggrin1: 

اونقدر منتقیه که کد هاش همین الان داره توی زهنم رد و بدل میشه :laugh2: 

لینک ارسال

بزرگ بودن اندازه ف
ویرایش شده توسط مجید آرتا امروز, ۰۴:۴۹ بعد از ظهر. بزرگ بودن اندازه فونت :)

ونت :)

:aggressive:
لینک ارسال

:aggressive:

دوست عزیز اسپم ندید :)

اندازه متنی که قرار دادید LED 1024 اینچم بندازی بازم بزرگ بود :| چشم واسمون نموند تاپیکتون رو خوندیم

در ضمن روشی رو که فرمودید اقای شهاب اسکندری عزیز اموزش تصویریشو ساختن

ایده خوبیه ولی به پهنای باند خوب و سرور قوی نیاز  دارید تا بتونید چندین هزار کاربر رو بطور همزمان سرویس دهی کنید.

لینک ارسال

دوست عزیز اسپم ندید اندازه متنی که قرار دادید LED 1024 اینچم بندازی بازم بزرگ بود :| چشم واسمون نموند تاپیکتون رو خوندیم   در ضمن روشی رو که فرمودید اقای شهاب اسکندری عزیز اموزش تصویریشو ساختن ایده خوبیه ولی به پهنای باند خوب و سرور قوی نیاز  دارید تا بتونید چندین هزار کاربر رو بطور همزمان سرویس دهی کنید.

بهههه سلام آقای مجید آرتا ببخشید تازه واردم آخه خود شما اگه یه پاسختون حذف میشد یکیشم تغیر فنت داده میشد چیکار میکردید 

درمورد آموزش هم همونطور که گفتم تازه واردم و نمی دونستم که قبلا آموزش داده شده ولی خوب اینروزا چیزی که پره هاست رایگان تازه استفاده از این روش سرعت بیشتری داره  ♥ 

راستی از اندازه فنت رازی هستید ؟خوبه ؟ زاضی هستید؟ :fool_mini2: 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...