farhadhamid29 3 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یک لیست ویو ساختم وچند تا ایتم گذاشتم چطور به ایتم اولی بگم فلان کار رو بکنه و دومی هم یه کار دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اگه منظورتون اینه که اگه رو آیتم های کلیک شد کاری انجام بده باید متد OnItemClickListener رو ایجاد بکنید. توی آموزش اقای شاهدی توضیح داده شده فک کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام میتونید بیاید position رو بگیرید و شرط بذارید که اگر برابر با مثلا 0 بود رو ایتم 1 کلیک شده ListView listView = getListView(); listView.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() { @Override Public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { If(position==0){ Log.i("item1!", "jigar"); } If(position==1){ Log.i("item2!", "jigar"); } } }); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farhadhamid29 3
سلام من یک لیست ویو ساختم وچند تا ایتم گذاشتم چطور به ایتم اولی بگم فلان کار رو بکنه و دومی هم یه کار دیگه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.