AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من دارم با سرویس کار میکنم! تا وقتی که برنامه بازه و بیرون میاییم مشکلی نداره ولی وقتی حافظه رم رو خالی میکنم برنامه این ارور رو میده دوستان کسی میتونه کمکم کنه! قراره با سرویس در یه زمان خاص اس ام اس بفرستم! اگه سورسی چیزی هم دارین بدین ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من دارم با سرویس کار میکنم! تا وقتی که برنامه بازه و بیرون میاییم مشکلی نداره ولی وقتی حافظه رم رو خالی میکنم برنامه این ارور رو میده دوستان کسی میتونه کمکم کنه! قراره با سرویس در یه زمان خاص اس ام اس بفرستم! اگه سورسی چیزی هم دارین بدین ممنون میشم کسی نمیدونه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. دوست عزیز از یه عکس که نمیشه مشکل برنامه رو تشخیص داد. بهتر نبود تکه کدهات رو هم میزاشتی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AHA_AMIRHOSEIN 19
سلام من دارم با سرویس کار میکنم! تا وقتی که برنامه بازه و بیرون میاییم مشکلی نداره ولی وقتی حافظه رم رو خالی میکنم برنامه این ارور رو میده
دوستان کسی میتونه کمکم کنه! قراره با سرویس در یه زمان خاص اس ام اس بفرستم! اگه سورسی چیزی هم دارین بدین ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.