Meca_1385 27 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام، می خواهم: 1- بانک اطلاعاتی اکسس را در بانک اطلاعاتی که در b4A طراحی نموده ام وارد کنم 2- یک کد برای جستجو در بانک اطلاعاتی بنویسم لطفا با ذکر مثال راهنمایی کنید. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هموطن اول صبحه منم حال داشتم و برات تصویر هم گرفتم خوب روی جدول راست کلیک کن مثل زیر بقیه مراحل هم مثل تصاویر برو جلو... اینم برای جستجو یه همچین کوئری ای باید بنویسید کوئری اول برای سرچ در مثلا دو ستون هست کوئری دوم برای سرچ در یک ستون cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE sotoonAvval OR sotooneDovvom LIKE '%" & EditText1.Text &"%'") یا cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM doa WHERE day LIKE '%" & EditText1.Text &"%'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببخشید اینجا تاپیک میزارم ولی از زمانی که وارد سایت شدم گیج شدم. من آموزش های اولیه B4A رو یاد گرفتم. زبان VB رو هم از قبل بلد بودم. SQL هم بلدم ولی متاسفانه هیچ جای سایت پیدا نکردم که اصلا چطوری باید بانک رو به برنامه و سپس به شی های داخل برنامه متصل کرد و حتی بانک های آنلاین. آیا آموزشی از این ها دارید؟ سپاس گذار میشم واقعا .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/11/21, 10:43:40، shahab.es گفته است : سلام هموطن اول صبحه منم حال داشتم و برات تصویر هم گرفتم خوب روی جدول راست کلیک کن مثل زیر بقیه مراحل هم مثل تصاویر برو جلو... اینم برای جستجو یه همچین کوئری ای باید بنویسید کوئری اول برای سرچ در مثلا دو ستون هست کوئری دوم برای سرچ در یک ستون cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE sotoonAvval OR sotooneDovvom LIKE '%" & EditText1.Text &"%'") یا cur = sql.ExeQuery("SELECT * FROM doa WHERE day LIKE '%" & EditText1.Text &"%'") داداش الهی خیر از جونیت ببینی.نمیدونم چقدر این آموزشت کمکم کرد. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Meca_1385 27
با سلام،
می خواهم:
1- بانک اطلاعاتی اکسس را در بانک اطلاعاتی که در b4A طراحی نموده ام وارد کنم
2- یک کد برای جستجو در بانک اطلاعاتی بنویسم لطفا با ذکر مثال راهنمایی کنید.
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.