sajadakbari 163 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان صبح همگی بخیر من توی یه پروژم امدم از پرداخت درون برنامه ای امین شاهدی و ضد هک علیرضا غفاری استفاده کردم. کاملا راحت و درست کار میکنه. الان توی یه پروژه دیگه امدم. دقیقا از همون کد ها استفاده کردم. یه ارور ناشناخته میده. یعنی در واقع بگم استوپ میکنه. من از 5:50 دقیقه صبح دارم باهاش ور میرم. اما هنوز نفهمیدم مشکل از کجاست . دوستان یه بزرگواری کنید ببینید کجا مشکل داره. (البته دقیقا همین کد ها داره تو یه برنامه دیگه کار میکنه . اما این ) خیلی سادس فقط از پرداخت توش استفاده کردم. که نشون بدم. ارور میده. ممنون میشم کمک کنید پروژه پیوست شده test bazaar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ حل شد بابا باید واسه گرفتن تاسک برنامه ها بهش زمان بدیم دیگه من زده بودم. همون اول برنامه بره واسه پرداخت چون تاسک هنوز کامل نشده بود. ارور میداد . اونم ارور ناشناخته. خدا نسیب هیچ برنامه نویسی نکنه. آمین باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان صبح همگی بخیر
من توی یه پروژم امدم از پرداخت درون برنامه ای امین شاهدی و ضد هک علیرضا غفاری استفاده کردم. کاملا راحت و درست کار میکنه.
الان توی یه پروژه دیگه امدم. دقیقا از همون کد ها استفاده کردم. یه ارور ناشناخته میده. یعنی در واقع بگم استوپ میکنه.
من از 5:50 دقیقه صبح دارم باهاش ور میرم. اما هنوز نفهمیدم مشکل از کجاست .
دوستان یه بزرگواری کنید ببینید کجا مشکل داره. (البته دقیقا همین کد ها داره تو یه برنامه دیگه کار میکنه . اما این )
خیلی سادس فقط از پرداخت توش استفاده کردم. که نشون بدم. ارور میده.
ممنون میشم کمک کنید
پروژه پیوست شده
test bazaar.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.