parham01 82 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز یه کد میخوام بیاد اعداد یه تیبل از دیتا بیس از بزرگ به کوچیک یا کوچیک به بزرگ مرتب کنه ...... سوال دوم میشه اسم محتویات یک دیتا بیس رو تو باتون لود کرد مثلا : یه اسکرول ویو دارم درونش 50 تا باتون دارم بیاد بر اساس کوچیکی و بزرگی اعدادشون اینارو مرتب کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هموطن ستونت اگر از نوع اینت باشه ، فکر میکنم با کوئری زیر بشه مرتبش کرد از بزرگ به کوچیک (یا از کوچیک به بزرگ دقیقا یادم نیست) SELECT * FROM tbl ORDER BY sotoon ASC دستور زیر هم ، به شکل برعکس، دستور بالا رو لود میکنه SELECT * FROM tbl ORDER BY sotoon DESC برای اینکه بیای و توی اسکرول ویو دکمه هارو بذاری، یه کوئری هم از دیتابیس قرار میدی دیگه(یه جورایی مثل مولتی پنل) با همون کوئری میتونی نحوه شکل گیری دکمه هارو درست کنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام دوستان عزیز یه کد میخوام بیاد اعداد یه تیبل از دیتا بیس از بزرگ به کوچیک
یا کوچیک به بزرگ مرتب کنه
......
سوال دوم
میشه اسم محتویات یک دیتا بیس رو تو باتون لود کرد
مثلا :
یه اسکرول ویو دارم درونش 50 تا باتون دارم
بیاد بر اساس کوچیکی و بزرگی اعدادشون اینارو مرتب کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.