رفتن به مطلب
  • 0

نصب یک برنامه با دو اسم متفاوت روی یک گوشی

Morteza_rk

سوال

سلام دوستان

هدف من نصب دو ورژن از یک برنامه روی یک گوشی هست. فرق کنیم برنامه اول با نام First-ver نوشته شده. حالا می خوایم در ورژن دوم یه Image View اضافه کنیم به برنامه قبلی و 5تا دکمه کم کنیم. این میشه برنامه دوم با اسم Second حالا می خوایم این برنامه ها روی روی یک گوشی نصب کنیم.

هرکاری می کنم نمیشه. یعنی وقتی یکی رو نصب می کنی میره روی قبلی نصب میشه و قبلیه دیگه وجود نداره. من حتی برای برنامه دوم یه پروژه جدید ایجاد کردم و فایل ها و کدهای برنامه اول رو براش گپی کردم. حتی اسم برنامه رو هم تغییر دادم ولی بازم نمیشه.

راه حل چیه دوستان؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

شما حتما به اموزش های گام به گام انجمن سر بزنید  جواب: پکیج نیم رو عوض کنین(چجوری!!الان میگم ) .(ctrl+b) بعد گزینه ی پکیج نیم رو تغییر بدید 

البته حتما باید پیشوند .com رو بزارید.

لینک ارسال

آقا الان تست کردم. کلا نمیشه دوتا پروژه با B4A درست کنیم و روی یک گوشی نصب کنیم؟

الان اون برنامه اولی که نوشتم خیلی پیچیده هست و کلی منو و ... داره. حالا کلا یه پروژه جدید باز کردم و فقط یه دکمه گذاشتم توش که اگه لمس بشه اسم من بیاد روش. حالا وقتی این برنامه ساده رو نصب می کنم روی گوشی کلا میره بجای اون برنامه پیچیدهه نصب میشه. وقتی هم که اون برنامه پیچیدهه رو نصب می کنم میره روی این برنامه سادهه نصب میشه. قضیه چیه؟

لینک ارسال

ممنون از راهنمائی شما دوست عزیز.

چشم اموزش های گام به گام رو هم سر می زنم.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...