davood1382 302 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو سایت اصلی بودم یک دفعه این تاپیکو دیدم مربوط میشد به بیسیک نسخه ی 5.80 beta جریانش چیه؟ لینک : https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4a-v5-80-beta-is-released.63300/ اخرش گفته :توسعه دهندگان که واجد شرایط برای ارتقاء رایگان هستند یک ایمیل با دستورالعمل ارتقاء دریافت خواهند کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ درود این نسخه واسه یک سری ایمیل های خاص ارسال شده. اکانت های استاندارد و اینترپریس و سایت فقط یک فرق با هم دارن فرقشون هم اینه که اکانت Standard فقط تا دو ماه آپدیت های جدید بیسیک رو رایگان بهتون ایمیل میکنه Interprise تا یک سال Site تا دو سال خب ماله ما از زمانش گذشته و هنوز ارسال نشده ولی به زودی از طریق واسطه ها در اختیارمون قرار میگیره و توی انجمن قرار میدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون اما برای چی beta گذاشتند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون اما برای چی beta گذاشتند؟ خواهش میکنم خب نسخه آزمایشی هست دیگه این رو میزارن که باگ و هر عیب و کم و کسری که داره برطرف بشه بدون شک طی چند روز آینده نسخه Full رو هم انتشار میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان تو سایت اصلی بودم یک دفعه این تاپیکو دیدم
مربوط میشد به بیسیک نسخه ی 5.80 beta
جریانش چیه؟
لینک : https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4a-v5-80-beta-is-released.63300/
اخرش گفته :توسعه دهندگان که واجد شرایط برای ارتقاء رایگان هستند یک ایمیل با دستورالعمل ارتقاء دریافت خواهند کرد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.