mrnazari 6 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستانخسته نباشیدمیخواستم توی یه لیبل از دو فونت استفاده کنممثلا من ی متن فارسی و انگلیسی دارممیخوام فونت متن فارسی یه چی باشه فونت متن انگلیسی هم یه چی دیگهچجوری باید این کارو بکنم؟ممنون میشم جوابمو زود بدیدچون نیاز اساسی بهش دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ درود شما اول باید تشخیص بدید که متن فارسی هست یا انگلیسی بعد بیاید شرط بزارید که اکر فارسی بود TypeFace بشه X و اگر انگلیسی بود مثلا از فونت Y استفاده کنه. برای تشخیص فارسی یا انگلیسی بودن هم میتونید از ساب های زیر استفاده کنید و نسبت به مقدار برگشتی شرط هاتون رو قرار بدید : Sub checkFarsiCharecter(str As String) As Boolean str = str.ToLowerCase Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "a" j = j +1 Case "b" j = j +1 Case "c" j = j +1 Case "d" j = j +1 Case "e" j = j +1 Case "f" j = j +1 Case "g" j = j +1 Case "h" j = j +1 Case "i" j = j +1 Case "j" j = j +1 Case "k" j = j +1 Case "l" j = j +1 Case "m" j = j +1 Case "n" j = j +1 Case "o" j = j +1 Case "p" j = j +1 Case "q" j = j +1 Case "r" j = j +1 Case "s" j = j +1 Case "t" j = j +1 Case "u" j = j +1 Case "v" j = j +1 Case "w" j = j +1 Case "x" j = j +1 Case "y" j = j +1 Case "z" j = j +1 Case "0" j = j +1 Case "1" j = j +1 Case "2" j = j +1 Case "3" j = j +1 Case "4" j = j +1 Case "5" j = j +1 Case "6" j = j +1 Case "7" j = j +1 Case "8" j = j +1 Case "9" j = j +1 End Select Next If j = 0 Then Return True End If Return False End Sub Sub checkCharecter(str As String) As Boolean str = str.ToLowerCase Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "a" j = j +1 Case "b" j = j +1 Case "c" j = j +1 Case "d" j = j +1 Case "e" j = j +1 Case "f" j = j +1 Case "g" j = j +1 Case "h" j = j +1 Case "i" j = j +1 Case "j" j = j +1 Case "k" j = j +1 Case "l" j = j +1 Case "m" j = j +1 Case "n" j = j +1 Case "o" j = j +1 Case "p" j = j +1 Case "q" j = j +1 Case "r" j = j +1 Case "s" j = j +1 Case "t" j = j +1 Case "u" j = j +1 Case "v" j = j +1 Case "w" j = j +1 Case "x" j = j +1 Case "y" j = j +1 Case "z" j = j +1 Case "." j = j +1 End Select Next If j = str.Length Then Return True End If Return False End Sub Sub checknumber(str As String) As Boolean Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "0" j = j +1 Case "1" j = j +1 Case "2" j = j +1 Case "3" j = j +1 Case "4" j = j +1 Case "5" j = j +1 Case "6" j = j +1 Case "7" j = j +1 Case "8" j = j +1 Case "9" j = j +1 Case "." j = j +1 End Select Next If j = str.Length Then Return True End If Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ درود شما اول باید تشخیص بدید که متن فارسی هست یا انگلیسی بعد بیاید شرط بزارید که اکر فارسی بود TypeFace بشه X و اگر انگلیسی بود مثلا از فونت Y استفاده کنه. برای تشخیص فارسی یا انگلیسی بودن هم میتونید از ساب های زیر استفاده کنید و نسبت به مقدار برگشتی شرط هاتون رو قرار بدید : Sub checkFarsiCharecter(str As String) As Boolean str = str.ToLowerCase Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "a" j = j +1 Case "b" j = j +1 Case "c" j = j +1 Case "d" j = j +1 Case "e" j = j +1 Case "f" j = j +1 Case "g" j = j +1 Case "h" j = j +1 Case "i" j = j +1 Case "j" j = j +1 Case "k" j = j +1 Case "l" j = j +1 Case "m" j = j +1 Case "n" j = j +1 Case "o" j = j +1 Case "p" j = j +1 Case "q" j = j +1 Case "r" j = j +1 Case "s" j = j +1 Case "t" j = j +1 Case "u" j = j +1 Case "v" j = j +1 Case "w" j = j +1 Case "x" j = j +1 Case "y" j = j +1 Case "z" j = j +1 Case "0" j = j +1 Case "1" j = j +1 Case "2" j = j +1 Case "3" j = j +1 Case "4" j = j +1 Case "5" j = j +1 Case "6" j = j +1 Case "7" j = j +1 Case "8" j = j +1 Case "9" j = j +1 End Select Next If j = 0 Then Return True End If Return False End Sub Sub checkCharecter(str As String) As Boolean str = str.ToLowerCase Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "a" j = j +1 Case "b" j = j +1 Case "c" j = j +1 Case "d" j = j +1 Case "e" j = j +1 Case "f" j = j +1 Case "g" j = j +1 Case "h" j = j +1 Case "i" j = j +1 Case "j" j = j +1 Case "k" j = j +1 Case "l" j = j +1 Case "m" j = j +1 Case "n" j = j +1 Case "o" j = j +1 Case "p" j = j +1 Case "q" j = j +1 Case "r" j = j +1 Case "s" j = j +1 Case "t" j = j +1 Case "u" j = j +1 Case "v" j = j +1 Case "w" j = j +1 Case "x" j = j +1 Case "y" j = j +1 Case "z" j = j +1 Case "." j = j +1 End Select Next If j = str.Length Then Return True End If Return False End Sub Sub checknumber(str As String) As Boolean Dim i As Int Dim j As Int = 0 For i = 0 To str.Length - 1 Select str.CharAt(i) Case "0" j = j +1 Case "1" j = j +1 Case "2" j = j +1 Case "3" j = j +1 Case "4" j = j +1 Case "5" j = j +1 Case "6" j = j +1 Case "7" j = j +1 Case "8" j = j +1 Case "9" j = j +1 Case "." j = j +1 End Select Next If j = str.Length Then Return True End If Return False End Sub مرسی از جوابتون فقط میخواستم بدونم راه کمتری نداره؟؟؟!!! اگه میشه یه توضیح کلی هم بابت کدی که گذاشتید بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ مرسی از جوابتون فقط میخواستم بدونم راه کمتری نداره؟؟؟!!! اگه میشه یه توضیح کلی هم بابت کدی که گذاشتید بدید ممنون خواهش میکنم، والا متوجه منظورتون نمیشه یکی از روش های اصولیش اینه. کد هم میاد تست میکنه اگر یه سری کارکتر در متن لیبل شما وجود داشت یه مقدار boolean برمیگردونه که شما باید شرط براش قرار بدید به این صورت : If checkCharecter(Label2.Text) Then Label2.Typeface = en_TP Else If checkFarsiCharecter(Label2.Text) Then Label2.Typeface = farsi_TP End If میتونید عدد بودن رو هم تشخیص بدید به همون روش بالا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ یک راهی قبلا یاد داشتم که میشد یک دوتا فونت رو در هم ادغام کرد ینی فونت انگلیسی و فارسی با هم تبدیل به یک فونت بشن.اینطوری نیاز به این همه کد نیس.اسمش نرم افزارش فک میکنمfont creator بود.دیگ خودت برو کار باهاش رو یاد بگیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ یک راهی قبلا یاد داشتم که میشد یک دوتا فونت رو در هم ادغام کرد ینی فونت انگلیسی و فارسی با هم تبدیل به یک فونت بشن.اینطوری نیاز به این همه کد نیس.اسمش نرم افزارش فک میکنمfont creator بود.دیگ خودت برو کار باهاش رو یاد بگیر سلام مرسی از جوابت من رفتم نرمافزار رو پیدا کردم ولی هر چی گشتم آموزش ترکیب دو فونت وجود داشته باشه نبود که نبود میشه لینکی آموزشی چیزی بدی؟ دستت درد نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مرسی از جوابت من رفتم نرمافزار رو پیدا کردم ولی هر چی گشتم آموزش ترکیب دو فونت وجود داشته باشه نبود که نبود میشه لینکی آموزشی چیزی بدی؟ دستت درد نکنه ترکیب کردن دو فونت بیش تر برای ساخت فونت برای استفاده درموبایل به کار می ره ، اما درکامپیوتر هم می تونید مشاهده کنید. آموزش ها رو از لینک های زیر ببینید : http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=182798&styleid=14 http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211631 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrnazari 6
سلام دوستان
خسته نباشید
میخواستم توی یه لیبل از دو فونت استفاده کنم
مثلا من ی متن فارسی و انگلیسی دارم
میخوام فونت متن فارسی یه چی باشه فونت متن انگلیسی هم یه چی دیگه
چجوری باید این کارو بکنم؟
ممنون میشم جوابمو زود بدید
چون نیاز اساسی بهش دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.