علی علایی 161 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام سوالی دارم از اساتید بزرگوار و همه فن حریف خودم ما دیتای آنلاین داریم و برنامه چک کنه اگر عکسی هست دانلود کنه و نشون بده در غیر اینصورت هیچی نشون نده و وقتی روی عکسی دانلود شده کلیک بشه لینکی که داخل دیتابیس آنلاین ما هست بیار مثلا لینک بازار رو بهش دادیم یه چیز هم بگم احتمالا این که دیتای آنلاین ما خالی باشه هم هست و یه نکته هم اینکه شاید عکس نباشه و بصورت گیف هم باشه نکته آخر میخام فیلدهای دیتای آنلاین ما به این صورته id pic link از php هم چیزی سردر نمیارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ درود دقیقا شما الان چی رو میخواهید ؟ تا جایی که من متوجه سوال شما شدم شاید این دوره به دردتون بخوره : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ درود دقیقا شما الان چی رو میخواهید ؟ تا جایی که من متوجه سوال شما شدم شاید این دوره به دردتون بخوره : http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=16 الان تو این آموزش صحبتی از PHP زده شده یا نه چون هر چند وقت ممکنه رکوردها تغییر کنه و من نمیخام هر باری که رکوردهای جدید وارد برنامه کردم دوباره بیام برنامه رو ادیت کنم این آموزش فراخوانی 3.2 آقای اسکندری خوبه (البته نمیدونم 100درصد به کارم میاد نه)فقط نمیدونم با چیزی که خودم میخام چه جور یه کاسه اش کنم هم تو کدهای B4A و هم تو PHP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام
سوالی دارم از اساتید بزرگوار و همه فن حریف خودم
ما دیتای آنلاین داریم و برنامه چک کنه اگر عکسی هست دانلود کنه و نشون بده در غیر اینصورت هیچی نشون نده و وقتی روی عکسی دانلود شده کلیک بشه لینکی که
داخل دیتابیس آنلاین ما هست بیار مثلا لینک بازار رو بهش دادیم
یه چیز هم بگم احتمالا این که دیتای آنلاین ما خالی باشه هم هست و یه نکته هم اینکه شاید عکس نباشه و بصورت گیف هم باشه
نکته آخر میخام
فیلدهای دیتای آنلاین ما به این صورته
id pic link
از php هم چیزی سردر نمیارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.