rezamkkk 0 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عزیزان بنده تازه رویه ویندوز10 اندرویرد استودیووSDK ها و... رو نصب کردم و راه اندازی کردم ولی اون موبایل که باید تویهدیزاین بیادنمیاد واینارور رو میده Error:Protocol family unavailable پروژه هم پروژه پیشفرض هست هیچ کدی نذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamkkk 0 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ الی اخر زده نصب شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamkkk 0 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ کسی نیست راهنمایی کنه خیلی واجبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ منم دقیقا همین مشکلو دارم.خواستم تاپیک بزنمااا.اینو دیدم ارور میده اس دی کا یافت نشد ،برای پیکربندی کلیک کنید...اما قسمت کانفیگ رو باز میکنم میبینم درست آدرس دهی شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام برای ارور protocol family unavalible اگه فایر وال یا انتی ویروسی چیزی دارید، خاموشش کنید و اون بالا گزینه try again رو بزنید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام Sdk و پیش نیاز هارو درست نصب نکردید یا اصلا نصب نشده الان هیچ نسخه api درستی روی سیستمتون نیست که بتونه باهاش ب شما designer تحویل بده و render کنه اگر بود در اون قسمت بالای دیزاینر ک نوشته <null> ی شماره نسخه api میومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamkkk 0 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ عزیز کامل نصب کردم !! اطمینان دارم درستو کامل نصب شدن راه حل الان چیه ؟ اصلا ازکجا بفهمم خراب نصب شدن یا ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ عزیز کامل نصب کردم !! اطمینان دارم درستو کامل نصب شدن راه حل الان چیه ؟ اصلا ازکجا بفهمم خراب نصب شدن یا ... اندروید استودیو رو باز کنید یرید به قسمت Configure و بعد sdk رو انتخاب کنید ا اسکرین شات قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamkkk 0 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مسیر دقیق رو لطف کنید از کدوم بخشش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مسیر دقیق رو لطف کنید از کدوم بخشش موقعی ک اندروید استودیو رو اجرا میکنید نه منوییی ک پروژتون بازه و در حال کد نویسی هستید Configure رو بزنید بعدش Sdk Manager مثل این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamkkk 0
سلام عزیزان بنده تازه رویه ویندوز10 اندرویرد استودیووSDK ها و... رو نصب کردم و راه اندازی کردم ولی اون موبایل که باید تویهدیزاین بیادنمیاد واینارور رو میده
Error:Protocol family unavailable
پروژه هم پروژه پیشفرض هست هیچ کدی نذاشتم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.