mamalliii 214 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان اپ رو در حالت عادی رو relase قرار میدم ولی فورس کلوز میشه برای همین میخوام دیباگش کنم ببینم چه مشکلی داره اما وقتی میزارم رو دیباگ و ران میگیرم ارور میده البته فقط تو این اپ این ارور نی....کلا هر سورسی رو که میخوام دیباگ کنم این ارور رو میده نسخه ی بسیک هم 5.50 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ درود پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدید : 1- SDK Manager رو باز کنید و مطمئن بشید تمامی ابزارهاتون با موفقیت فعال هستند 2- بیسیک4اندروید رو کاملا Unistall کنید بعدش به مسیرC:\Users\MeTiUx\AppData\Roaming برید و پوشه Anywhere Software را حذف کنید نکته: MeTiUx اسم اکانت شما است. 3- مجددا بیسیک را در مسیر جدیدی نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام دوستان
اپ رو در حالت عادی رو relase قرار میدم ولی فورس کلوز میشه برای همین میخوام دیباگش کنم ببینم چه مشکلی داره
اما وقتی میزارم رو دیباگ و ران میگیرم ارور میده
البته فقط تو این اپ این ارور نی....کلا هر سورسی رو که میخوام دیباگ کنم این ارور رو میده
نسخه ی بسیک هم 5.50 هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.