vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. من دوتا پنل دارم یکی دربالا تا نصف صفحه و اون یکی هم از نیمه تا پایین. حالا میخوام پنل بالایی رو برعکسش کنم!! یعنی 180 درجه بچرخه. و اینکه پنل محتویات داره شامل متن و اعداده. اینام میچرخن عایا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دستور شهاب کاملا کاربردی هست ولی اگه نخواستی از انیمیشن استفاده کنی اینطوری میتونی از جاوا استفاده کنی دانلود 'Sets the rotation angle around the X axis of the given view 'v = view 'Angle = rotation angle in degrees Sub setRotationX(v As View, Angle As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setRotationX", Array As Object(Angle)) End Sub 'Sets the rotation angle around the Y axis of the given view 'v = view 'Angle = rotation angle in degrees Sub setRotationY(v As View, Angle As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setRotationY", Array As Object(Angle)) End Sub 'Sets the rotation angle of the given view 'v = view 'Angle = rotation angle in degrees Sub setRotation(v As View, Angle As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setRotation", Array As Object(Angle)) End Sub 'Sets the X pivot point of the given view 'v = view 'X = X coordinate of the pivot in pixels 'reference upper left corner, default pivot middle of the view Sub setPivotX(v As View, X As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setPivotX", Array As Object(X)) End Sub 'Sets the Y pivot point of the given view 'v = view 'Y = Y coordinate of the pivot in pixels 'reference upper left corner, default pivot middle of the view Sub setPivotY(v As View, Y As Float) Dim jo = v As JavaObject jo.RunMethod("setPivotY", Array As Object(Y)) End Sub 'Gets the X pivot point of the given view Sub getPivotX(v As View) As Float Dim jo = v As JavaObject Return jo.RunMethod("getPivotX", Null) End Sub 'Gets the Y pivot point of the given view Sub getPivotY(v As View) As Float Dim jo = v As JavaObject Return jo.RunMethod("getPivotY", Null) End Sub موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام گوشی رو بچرخون برعکس میشه اگه دیدی نچرخید از تن تاک استفاده کن حال می کنی پشتیبانی در حد StackOverFlow داریم متن تست نکردم ولی با انیمیشن فک کنم بشه. دیدی نشد همون راه های اولی رو ادامه بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ گوشی رو حتما بچرخونا مختار جان من با انیمیشن اصلا تا حالا کار نکردم Dim p As Panel Dim a As Animation a.InitializeRotate("",0,180) a.Duration = 0 a.Start ببین جواب میده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. من دوتا پنل دارم یکی دربالا تا نصف صفحه و اون یکی هم از نیمه تا پایین. حالا میخوام پنل بالایی رو برعکسش کنم!! یعنی 180 درجه بچرخه. و اینکه پنل محتویات داره شامل متن و اعداده. اینام میچرخن عایا؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.