mohammade79 127 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیزمن میخوام یه لیبل بسازم که عددش از صفر شروع بشه و هر 1 ثانیه یبار یکی بهش اضافه بشه تا عدد 100 برسه Dim dars As Int dars=dars+1 Label2.Text=dars حالا یه تامیر میخوام ولی نمیشه میشه کمکم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اینو الان نوشتم تست بزن ردیفه دلاور... Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim dars As Int Dim lbl As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) lbl.Initialize("") Activity(lbl,0,0,200,200) Dim t As Timer t.Initialize("t",1000) t.Enabled = True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub t_Tick lbl.Text = "" dars = dars + 1 lbl.Text = dars End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ global dim t as timer create t.initialize("t",1000) t.enabled = true sub t_tick dars = dars + 1 lbl.text = dars end sub سلام دستی تایپ کردم ، ممکنه غلط املایی داشته باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ نشد عزیز با این کد اینو زده بودم من نمیدونم چرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دستور شهاب کاملا درسته فقط احتمالا شما داری اشتباه جای گذاری میکنی و متغیر dars هم توی گلوبال نوع بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliYazdi.B4A 6 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ خب این تایمر رو میشه رو پروگرس بار زد؟مثلا توی دو دقیقه پر بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان عزیزمن میخوام یه لیبل بسازم که عددش از صفر شروع بشه و هر 1 ثانیه یبار یکی بهش اضافه بشه تا عدد 100 برسه
حالا یه تامیر میخوام ولی نمیشه میشه کمکم کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.