arastooms 1,046 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همه عزیزان من اگر قصد داشته باشم سورسی رو برای اشکال یابی یا به هر دلیلی با دوستی در پیام خصوصی یا همینجا به اشتراک بگذارم چه مراحلی رو باید طی کنم و چه پوشه و محتویاتی رو باید در اختیار دیگران قرار بدم سپاس و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اگه بخواهید که کلا سورس بیاد بالا توی اندروید استودیو طرف ک باید کل پوشه پروژه رو بدید اگر هم بخواهید ک مثلا ی کلاستون رو ایرادگیری کنن میتونین از منوی فایل پروژتون همون فایل .class رو کپی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اگه بخواهید که کلا سورس بیاد بالا توی اندروید استودیو طرف ک باید کل پوشه پروژه رو بدید اگر هم بخواهید ک مثلا ی کلاستون رو ایرادگیری کنن میتونین از منوی فایل پروژتون همون فایل .class رو کپی کنید سلام مرسی بابت راهنمایی همین پوشه کلی رو از کجا باید کپی کنم ؟؟ آدرس رو پیدا نمیکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان
من اگر قصد داشته باشم سورسی رو برای اشکال یابی یا به هر دلیلی با دوستی در پیام خصوصی یا همینجا به اشتراک بگذارم چه مراحلی رو باید طی کنم و چه پوشه و محتویاتی رو باید در اختیار دیگران قرار بدم
سپاس و تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.