MahdiHD 1,748 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ سلام یکی از نیاز های ما در برنامه هامون یک Image Slider حرفه ای هست که می تونیم برای کار های مختلف مثل ساخت راهنما استفاده کنیم. این کتابخانه Wrap شده هست و امکانات خوبی به همراه انیمیشن های عالی داره. فایل کتابخونه رو به همراه فایل های مورد نیاز و سورس نمونه پیوست کردم (رمز : answercenter.ir) ، اطلاعات بیش تر و پیشنمایش رو در سایت مرجع ببینید : https://www.b4x.com/android/forum/threads/image-slider-wrapper-daimajia-androidimageslider.59835/ ImageSlideshow.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان توی این سورس ، عکس ها از اینترنت خونده میشه. حالا اگه من بخوام از asset خونده بشه چطوری باید آدرس دهی کنم؟ کسی با این کتابخونه کار کرده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام اقا من محتویات پوشه لایبراری رو رو ریختم ولی متاسفانه تمام فایل های متریالم بهم ریخت و این ارور رو تو تمام سورسام میده ممنون میشم کمک کنید....خیلی فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. منم مشکل دارم با عکس افلاین. کسی سر به س کدها گذاشته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Muhammad Syahrir Al Fath 2 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ what this password? any body help me? Sorry i have get it, i dont see لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، Muhammad Syahrir Al Fath گفته است : what this password? any body help me? try this: answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Muhammad Syahrir Al Fath 2 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ tks لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۷ سلام وقتی میخوام #AdditionalRes: YOUR-RES-FOLDER-PATH, com.daimajia.slider.library به #Region Activity Attributes اضافه کنم ارور میده و میگه attribute not supported میشه بگید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.