MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 سلام یکی از نیاز های ما در برنامه هامون یک Image Slider حرفه ای هست که می تونیم برای کار های مختلف مثل ساخت راهنما استفاده کنیم. این کتابخانه Wrap شده هست و امکانات خوبی به همراه انیمیشن های عالی داره. فایل کتابخونه رو به همراه فایل های مورد نیاز و سورس نمونه پیوست کردم (رمز : answercenter.ir) ، اطلاعات بیش تر و پیشنمایش رو در سایت مرجع ببینید : https://www.b4x.com/android/forum/threads/image-slider-wrapper-daimajia-androidimageslider.59835/ ImageSlideshow.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 10 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2016 دوستان توی این سورس ، عکس ها از اینترنت خونده میشه. حالا اگه من بخوام از asset خونده بشه چطوری باید آدرس دهی کنم؟ کسی با این کتابخونه کار کرده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2016 سلام اقا من محتویات پوشه لایبراری رو رو ریختم ولی متاسفانه تمام فایل های متریالم بهم ریخت و این ارور رو تو تمام سورسام میده ممنون میشم کمک کنید....خیلی فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 10 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2016 سلام. منم مشکل دارم با عکس افلاین. کسی سر به س کدها گذاشته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Muhammad Syahrir Al Fath 2 ارسال شده در 12 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2017 what this password? any body help me? Sorry i have get it, i dont see لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2017 در 1 ساعت قبل، Muhammad Syahrir Al Fath گفته است : what this password? any body help me? try this: answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Muhammad Syahrir Al Fath 2 ارسال شده در 13 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2017 tks لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 4 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2018 سلام وقتی میخوام #AdditionalRes: YOUR-RES-FOLDER-PATH, com.daimajia.slider.library به #Region Activity Attributes اضافه کنم ارور میده و میگه attribute not supported میشه بگید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.