رفتن به مطلب

پوشه یا پلاس

Radius

ارسال‌های توصیه شده

سلام

ببخشید من این دو سرویس آشنا شدم جدیدا میخوام بدونم نظر دوستان بر کدوم هست

و ممنون میشم که بگید چرا کدوم چر کدوم

http://www.answercenter.ir/

http://pushe.co/

یکی از دلایلی که من به شک افتادم این بود که گرافیک سایت پوشه خیلی از پارسه بهتر هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز در این مورد دوستان گفتگو هایی در انجمن انجام دادند که پس از تعطیل شدن سرویس پارسه از چه سرویس ایرانی استفاده کنند.این باعث افتخار هست که دوستان تصمیم دارند از سرویس های ایرانی استفاده کنند. در مورد مقایسه این دو سرویس باید بهتون عرض کنم که حرف شما درست است ، وبسایت پوشه از گرافیک خوبی برخوردار هست در صورتی که وبسایت پلاس در زمینه گرافیک معمولی است اما این اصلا مورد خوبی برای مقایسه نیست برای مثال درست است که سرور های ویندوز محیط گرافیکی دارند اما سرور های لینکوس صد ها برابر از سرور های ویندوزی قوی ترند. به جرئت به شما بگویم که امکاناتی که سرویس پلاس در‌حال ارائه است و قصد دارد ارائه کند بسیار بیش تر و مفید تر از پوشه است ، روز به روز سرویس پلاس در حال پیشرفت است و امکانات خوبی به آن اضافه می شود و با متد های روز هماهنگ می شود و کدنویسی سمت سرور و کتابخانه های آن قوی تر‌می شود . همچنین پاسخگویی و پشتیبانی آن بار ها و بار ها بهتر از پوشه ها است. همچنین به علت این که تیم مدیریتی پلاس به بیسیک ۴ اندروید به عنوان یک محیط غیر بومی نگاه نکرده و برای آن ارزش قائل اند تمامی امکاناتی که در اندروید استودیو قابل پیاده سازی است در بیسیک ۴ اندروید هم قابل پیاده سازی است و فرقی میان این مورد نیست در حالی که کتابخانه b4a وبسایت پوشه بر خلاف اندروید استودیو امکاناتی از قبیل جیسون را ندارد و تنها یک wrap ساده شده است. در کل پیشنهاد من به شما استفاده از وبسایت پلاس هست ، حال خودتون می تونید دو سرویس رو تست کنید و انتخاب کنید که کدام بهتر هست.سوالی هم داشتید بفرمایید.

لینک ارسال

شما به گرافیکش چیکار داری مگه میخوای بخریش ؟ :D

خدمات و امکانات مهمه دوست من :) ;)

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...