علی علایی 161 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام به تمامی دوستان میخاستم بدونم چه جور میشه هم فایل گیف دانلود کرد هم نمایش داد خودم تونستم دانلود کنم ولی تو نمبش فایل (گیف)دانلود شده مشکل دارم اکثر نمونه سورس ها برای گیف همگی گیفش داخل خود برنامه هست با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ بفرما دوست عزیز این سورس خدمت شما، شرط گزاشتم گفتم اگه فایل a.gif توی حافظه خارجی موجود بود Play بکنش، ک توی سورس ی تکه کدی رو کامنت کردم ک شما اول با حالت کامنت شده ی ران بگیر، میبینی ک عکسو play نمیکنه حالا اون تکه کده کامنت شده رو از حالت کامنت در بیار میبینی ک play میشه Gif.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ این آموزش را مشاهده کنید : http://answercenter.ir/topic/1637-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A94%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ این آموزش را مشاهده کنید : http://answercenter.ir/topic/1637-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A94%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ ببنید من میتونم آفلاین با گیف کار کنم منتها من میخام گیف از لینکی که میدم اجرا بشه عملی هست یا خیر خودم رو یه نمونه کار کردم ولی خب اول باید دانلود بشه بعد بتونه نمایش بده (دفعه اولی که برنامه ران میشه با خطا مواجه میشه چون گیف رو نداره دفعه بعد درست کار میکنه) یه چیزی دیگه در مورد گیف میشه برای نمایش گیف از کش استفاده کرد طوری که نخواهیم گیف رو دانلود کنیم بعد بیام نشون بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ ببنید من میتونم آفلاین با گیف کار کنم منتها من میخام گیف از لینکی که میدم اجرا بشه عملی هست یا خیر خودم رو یه نمونه کار کردم ولی خب اول باید دانلود بشه بعد بتونه نمایش بده (دفعه اولی که برنامه ران میشه با خطا مواجه میشه چون گیف رو نداره دفعه بعد درست کار میکنه) یه چیزی دیگه در مورد گیف میشه برای نمایش گیف از کش استفاده کرد طوری که نخواهیم گیف رو دانلود کنیم بعد بیام نشون بدیم خب شما بیا شرط بزار اگه اون فایله gif موجود بود بیا و play بکنش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ شرط گذاشتم باز مثل همونه ارور میده حتما باید فایل گیف باشه تا نشون بده اینجوری If File.Exists(File.DirRootExternal,"1.gif") = True Then ' ToastMessageShow("دانلود شده",True) gifToLoad Else downloadpic.StartDownload(link1,File.DirRootExternal,"1.gif") End If هم همون ارور بالا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ برای اجرای فایلای gif اینارو ببینید http://answercenter.ir/topic/492-پخش-فرمت-gif/ http://answercenter.ir/topic/1443-اجرای-gif/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ لینک دومی بدک بود منتها تو وب ویو نشون میده من میخام گیف دانلود بشه و تو ایمیج ویو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام به تمامی دوستان
میخاستم بدونم چه جور میشه هم فایل گیف دانلود کرد هم نمایش داد
خودم تونستم دانلود کنم ولی تو نمبش فایل (گیف)دانلود شده مشکل دارم
اکثر نمونه سورس ها برای گیف همگی گیفش داخل خود برنامه هست
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.