amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عزیزان راهی هست که بشه درادیت تکست فقط عدد تایپ کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. تو دیزاینر رو ادیت تکست کلید کن و INPUT TYPE رو به نامبر تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. تو دیزاینر رو ادیت تکست کلید کن و INPUT TYPE رو به نامبر تغییر بده توی دیزاینر که همچین گزینه ای نبود البته من ادیت تکست رو به روش متریال تعریف کردم یعنی اول یه costum view تعریف کردم بعدش با کمک appcompat به ادیت تکست تغییرش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ ببینید به این صورت میتونید تغییر بدید InputType رو ؟ editText1.InputType = editText1.INPUT_TYPE_NUMBERS اگه نشه فکر کنم تنها راه این باشه که کیبرد اختصاصی براش تعریف و طراحی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام عزیزان
راهی هست که بشه درادیت تکست فقط عدد تایپ کرد؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.