Mostafanet 21 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلام به همه.من یک مدتی بود از این انجمن استفاده میکردم.حالا می خوام یک سری ابزار که خودم جمع جور کردم و خودم استفاده میکنم برای بچه های انجمن بزارم شاید بعضیا نداشته باشند. اسم ابزارها و کارکرد آنها: iColorPicker: برای تشخیص رنگ عکس ها و تبدیل آن به کد RGB -Decimal-Hex-Html-Delphi-VB-C خیلی ابزار مفیدی هست. دو تا به علاوه داره که با موس میگیرید و روی عکس می آورید و کد ها رو بدون میدهد. برای طراحی تم برنامه خیلی میشه ازش استفاده کرد. Button.Shop:برای طراحی باتن میشه ازش استفاده کرد خیلی باتن های قشنگی باش میشه ساخت. HexColor:تبدیل رنگ به کد Hex Picture.To.Icon:برای تبدیل عکس ها به ico-png و دیگر فایل های گرافیکی.یه قابلیت دیگری دارد که از فایل های dll و ocx ایکون ها را می آورد بیرون. sqlitebrowser: برای ساخت و مدیریت بانک اطلاعاتی به کار میرود مخصوص برای b4a خیلی استفاده دارد.کار باهاش راحته.آموزش در اینترنت هست. B4a_Helper: برای دیزاین به کار میرود.عمل کردش در همین انجمن هست. icon:یک سری آیون هست که خود گوگل معرفی کرده میتونید با فوتوشاپ جداشون کنید برای استفاده. کار با شون خیلی راحته. موفق و پیزوز باشیند. لینک دانلود:http://s6.picofile.com/file/8238777950/Tools_Basic4android.zip.html پسورد:answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 تشکر بابت اشتراک گذاری ابزارهای جمع آوری شدتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 ممنون عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلام تشکر دوسته عزیز ولی بنده پیشنهاد میدم از خوده فتوشاب استفاده کنید البته اگه میخواید برنامه نویسی رو به صورت جدی دنبال کنید این ابزارها درسته کارها رو راحت میکنه ولی امکانات خیلی کمی دارن و در آینده دچاره مشکل میشید اول و آخر فقط فتوشاپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.