m007moh 181 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید در مورد گت المنت کردن دکمه ها در رویداد on click دکمه هایی که hidden هستند رو چطور میشه مورد استفاده قرار داد؟؟؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام روی دکمه ثبت سوالات میخواین کلیک کنید؟ با این کد میتونید اینکارو انجام بدید ، تست شد کار کرد: document.getElementsByTagName('a')[2].click() لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ درود سلامت باشید مثلا چه کلیدهایی ؟؟؟ متوجه نمیشم از کلیدهایی که Hiden هستند منظورتون چیه نمونه لینک بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ درود سلامت باشید مثلا چه کلیدهایی ؟؟؟ متوجه نمیشم از کلیدهایی که Hiden هستند منظورتون چیه نمونه لینک بدید لطفا تو سورس سایت دکمه ای که تعریف شده از نوع hidden هست .اکثر دکمه ها در سورسای دیگه submit بودند و راحت میشد get element کرد الان میخوام بدونم راهی هست که این نوع دکمه ها رو هم get element کرد؟؟ اینم سورس سایت </div> <div id="buttonContainer"> <input type="hidden" name="subm" value="1"/> <a href="#" onclick="addQues()">ثبت سوال</a> </div> </div> اینم کدی که استفاده شده webviewextras1.executeJavascript(wbv,"document.getElementById('buttonContainer').click();") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ دقیقا همین مشکلو بنده داشتم ولی چیزی تو نت برای این مشکل پیدا نکردم اگه به سایت تلگرام مراجعه کنید برای حذف اکانت تلگرام میبینید که به همین شیوع طراحی شده و امکان گیت المنت کردن آن خیلی سخته اگه دوستان میتونن کمک کنن لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مهندس خدا قوت میخواستم بدونم موضوع رو بررسی کردین؟؟؟ یا من هنوز منتظرباشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام روی دکمه ثبت سوالات میخواین کلیک کنید؟ با این کد میتونید اینکارو انجام بدید ، تست شد کار کرد: document.getElementsByTagName('a')[2].click() سلام مهندس دم شما مذاب خیلی لطف کردی حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ به این صورت امتحان کنید ببینید پاسخ میگیرید ؟ document.getElementById('buttonContainer').submit() و document.getElementById('buttonContainer')[0].submit(); اگر جواب نداد لطفا لینک دقیق سایت رو بدید تا روش کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ به این صورت امتحان کنید ببینید پاسخ میگیرید ؟ document.getElementById('buttonContainer').submit() و document.getElementById('buttonContainer')[0].submit(); اگر جواب نداد لطفا لینک دقیق سایت رو بدید تا روش کار کنم مهندس اینم جواب نداد بفرمایید اینم لینک سایت http://www.anvartaha.org/ تمام اطلاعات لازم رو میتونم get element کنم به جز دکمه رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام آقای مهندس ایزدی خدا قوت مهندس راهی برای اون موضوع پیدا نکردین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام آقای مهندس ایزدی خدا قوت مهندس راهی برای اون موضوع پیدا نکردین؟؟ شرمنده درگیر کار قالب سایت بودم و هستم فقط دیروز یک بار خود سایتی که دادید رو توی WebView باز کردم اصلا اطلاعات رو بالا نمیاورد. فقط صفحه آبی بود کارهای قالب جدید ان شاالله تا دو سه ساعت دیگه تموم میشه و باز موضوع رو بررسی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alidaramie 12 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ خیلی خوب و مفید بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m007moh 181
با سلام و خسته نباشید
در مورد گت المنت کردن دکمه ها در رویداد on click دکمه هایی که hidden هستند رو چطور میشه مورد استفاده قرار داد؟؟؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.