mrmb 7 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام، درایور کیس کامپیوتر من باز نمیشه. چند وقت پیش یکی از فامیل هامون با سنجاقک و سوزن بازش کرد، ولی من بلد نیستم، میتونید راهنماییم کنید که چطور بازش کنم و توش سی دی بزارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام روی درایوت یک سوراخ خیلی کوچیکی هست که باید سوزن یا سنجاقک یا خلاصه چیز کوچیک و محکم توش کنی باز میشه واسه منم بعضی وقت ها درایو باز نمیشه ... یک ضربه میزنم تو سر کیس باز میشه البته راه اصولی همون سوزن هست و ضربه زدن خطرناک هست و امکان آسیب به سخت افزار وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrmb 7 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام، من میزنم داخلش اما نمودنم کجاش. باز نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. سیستم رو کامل خاموش کن روشنش کن به درایوت گوش بده ببین صدا میده یا نه؟ اگر صدا داد که یعنی سالمه و میشه یه کاری کرد اگر صدا نداد یه شی نوک تیز باریک رو فرو کن تو سوراخ درایو ولی به هیچ عنوان فشارش نده تو حالا دکمه رو فشار بده تو ببین چراغت روشن و خاموش شد، سوزن رو فشار بده تو. سوزن باید گیر کنه به یه چیزی فشارش بده بره عقب رایتر میاد بیرون. سعی کن همیشه یه سی دی خام تو رایتر باشه اگر یک سره چراغش روشن و خاموش میشه نیاز به سرویس داره اگر چراغت کلا روشن نمیشه دوباره موارد بالا رو تکرار کن فقط وقتی شیشتم روشن شد ببین چراغش روشن میشه یا نه و کلا چراغت روشن نشد، درایور سوخته (شاید هم کاب سانا اتصال یه کابل برق ایراد داشتهب اشه که معمولا یه در میلیون اتفاق می افته) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام آقا طبق فرمایشات مختار عزیز سوزن رو توی سوراخ فرو کن تا در بیاد لامصب این مشکل خودش چنتا مشکل دیگه رو در پی داره دیدی توی بازم در نمیاد با فرو کردن شما میرید از این مغازه های سخت افزاری نرم افزاری یه DVD ROM بخرید توصیه من اینه که یک DVD ROM اکسترنال بخرید تا قابل حمل و نقل و نیازی به سوزن و سوراخ نداشته باشه تا پشتیبانی دیگر بدرود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.