mohammad1997 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تو برنامه یه دکمه گذاشتم که کاربر میتونه بازدن اون، برنامه رو به اشتراک بزاره از کتابخونه AriaLib و از این کدها استفاده کردم : Sub ImageView2_Click Dim a As AriaLib (("StartActivity( a.ShareApplication("b4a.dezfull","share End Sub کدها کار میکنن ولی یه مشکل هست اون زمانی که دکمه زده میشه اشتراک نمیزاره وقتی از برنامه خارج شدی لیست اشتراک باز میشه و میگه به اشتراک بزار... کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم لطفا بگین چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام میتونید با کتابخانه MESShareLibrary هم برنامه رو به اشتراک بگذارید Dim share As MESShareLibrary share.sharebinary("file://" & File.DirRootExternal & "/com.xxx.yyy.zip", "application/zip", "Share with", "") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تو برنامه یه دکمه گذاشتم که کاربر میتونه بازدن اون، برنامه رو به اشتراک بزاره از کتابخونه AriaLib و از این کدها استفاده کردم : Sub ImageView2_Click Dim a As AriaLib (("StartActivity( a.ShareApplication("b4a.dezfull","share End Sub کدها کار میکنن ولی یه مشکل هست اون زمانی که دکمه زده میشه اشتراک نمیزاره وقتی از برنامه خارج شدی لیست اشتراک باز میشه و میگه به اشتراک بزار... کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم لطفا بگین چیکار کنم کتابخونه سالمه کار میکنه ، روی گوشی واقعی تست کنین ، ممکنه مشکل از شبیه ساز باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad1997 0
سلام دوستان
من تو برنامه یه دکمه گذاشتم که کاربر میتونه بازدن اون، برنامه رو به اشتراک بزاره
از کتابخونه AriaLib و از این کدها استفاده کردم :
End Sub
کدها کار میکنن ولی یه مشکل هست اون زمانی که دکمه زده میشه اشتراک نمیزاره وقتی از برنامه خارج شدی لیست اشتراک باز میشه و میگه به اشتراک بزار... کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
لطفا بگین چیکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.