am22 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان در AVD مینویسه تارگت نو سلکت با توجه به اینکه سمپل sample و platform 19 رو نصب کردم حالا چیکار کنم!؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ درود شما پوشه system-images رو ندارید فایل های مربوط به system-images رو هم باید در محل نصب sdk قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام هیچ system image دانلود نکردید که از این ادرس دانلود کنید http://downloads.puresoftware.org/files/android/system-images/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
am22 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ درود شما پوشه system-images رو ندارید فایل های مربوط به system-images رو هم باید در محل نصب sdk قرار بدید خب این system-images رو چطوری آفلاین دانلود کنم میشه لینک بدید و مراحل نصبش چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
am22 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان 3 تا داخل این پوشه هست...هر سه مورد رو حتما باید دانلود کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان 3 تا داخل این پوشه هست...هر سه مورد رو حتما باید دانلود کنم؟ فایل دومیو دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
am22 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ آقا درست شد ولی چندین بار تست کردم صفحه سیاهه---ریست کردم سیستم رو بازم سیاهه---sdk manger رو دوباره ران کردم بازم سیاهه---هر کار کردم بازم خروجی سیاهه--تصویر رو ضمیمه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم باید یه چند دقیقه صبر کنید طول میکشه تا کامل بالا بیاد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
am22 0 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ فکر کنم باید یه چند دقیقه صبر کنید طول میکشه تا کامل بالا بیاد.. تست کردم وایسادم اصلا بالا نمیاد!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ تست کردم وایسادم اصلا بالا نمیاد!!!!!! منم شبیه مشکل شما رو دارم اگر به جواب رسیدید برای منم ارسال کنید، البته به نظر من مدل دیگری از api را نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ این فایل رو دانلود کنید : http://s4.picofile.com/file/8165737968/adb.rar.html خروجی بگیرید توش 3 تا فایل هست هر سه تا روی توی محل نصب sdk در پوشه platform-tools کپی کنید سپس فایل adb.bat رو اجرا کنید بعدش وارد بیسیک بشید و از avd ساخته شده run بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ این فایل رو دانلود کنید : http://s4.picofile.com/file/8165737968/adb.rar.html خروجی بگیرید توش 3 تا فایل هست هر سه تا روی توی محل نصب sdk در پوشه platform-tools کپی کنید سپس فایل adb.bat رو اجرا کنید بعدش وارد بیسیک بشید و از avd ساخته شده run بگیرید با تشکر از پاسخ دهی شما نظر شما محترمه اما من این راه رو قبلا امتحان کردم امکان پذیر نیست، البته من از ترفند هایی هم استفاده کردم که باز هم جواب نگرفتم،پیشنهاد میکنم از youwave استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
am22 0
سلام دوستان در AVD مینویسه تارگت نو سلکت
با توجه به اینکه سمپل sample و platform 19 رو نصب کردم
حالا چیکار کنم!؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.