Amir - B 185 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم چطور میشه مقداری اسکرول شده ی لیست ویو رو بدست بیاریم ؟ اگه از قبل دراین حیطه تاپیک زده شده ببخشید . نمی دونستم چی سرچ کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ زده شده بود شما میتونید با ScrollPosition این مقدار عددی رو بدست بیارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ زده شده بود شما میتونید با ScrollPosition این مقدار عددی رو بدست بیارید جسارتا مگه ScrollPosition برای اسکرول ویو نیست ؟ بنده برای لیست ویو میخواستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ حق با شماست اشتباه از بنده بود پیشنهاد میکنم از مولتی پنل یا کاستوم لیست ویو استفاده کنی که البته اونم مولتی پنل هست میتونی با رویداد ItemClick (Position As Int, Value As Object) جایگاه کلیک شده رو بگیری ولی من چون محدوده باهاش کار نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
ببخشید یک سوال داشتم
چطور میشه مقداری اسکرول شده ی لیست ویو رو بدست بیاریم ؟
اگه از قبل دراین حیطه تاپیک زده شده ببخشید . نمی دونستم چی سرچ کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.