alimo 138 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلام چجوری میشه یا( اصلا میشه؟؟ )که یکجای صفحه رو با بدون لمس کردن عمل تاچ رو شبیه سازی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 بیشتر توضیح بدید منظورت تاچ یک شی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 شما میخوای بدون اینکه کاربر مثلا باتن رو لمس کنه باتن خود به خود کلیک بشه!!! فکر نکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه(مطمین نیستم) مگه اینکه بیاید عملی که با کلیک شدن باتن انجام میگیره رو با تایمر کنترل کنید و انجامش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 برادر شما میتونی رویداد کلیک رو فراخوانی کنی از طریق کد ولی باید کامل توضیح بدی کجا میخوای فراخوانی بشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 نه تو برنامه خودم نمی خوام این عمل شبیه سازی کنم می خوام تو یه سرویس اون کد بزام و بگم که مثلا یجای گوشی لمس بشه مثلا تو صفحه اصلی تو یه مختصاتی یک ویجیت تاچ بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 من فکر نکنم خارج از برنامه خودت بتونی تایچ رو فراخوانی کنی متاسفانه من راهی به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alimo 138
سلام
چجوری میشه یا( اصلا میشه؟؟ )که یکجای صفحه رو با بدون لمس کردن عمل تاچ رو شبیه سازی کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.