mehran3d 75 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان من طبق آموزش های جناب ایزدی در مورد get المنت ها ، سورس صفحه رو گرفتم اما الان میخوام با استفاده از document.getElementsByClassName یه مقداری رو بخونم اگه لطف کنید کد من رو برسی کنید ممنون میشم این کد برای بیسیک webe1.executeJavascript(web1,"B4A.CallSub('get_cu',true,document.getElementsByClassName('ccOutputRslt').innerText") اینم ساب که نوشتم Sub get_cu(uu As String) Label1.Text=uu End Sub این ارور رو توی لاگ مینویسه Uncaught SyntaxError: Unexpected end of input in (Line: 1) این کد صفحه که باید مقدار 30,175.01 رو از توش بخونم <span class="ccOutputRslt">30,175.01<span class="ccOutputTrail">5088</span><span class="ccOutputCode"> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ حل شد کد webe1.executeJavascript(web1,"B4A.CallSub('get_cu',true,document.getElementsByClassName('ccOutputRslt').innerText") رو بصورت webe1.executeJavascript(web1,"B4A.CallSub('get_cu',true,document.getElementsByClassName('ccOutputRslt').item(0).innerHTML)") ویرایش کردم. مدیران لطف کنن اگه نیاز میدونن تاپیک رو پاک کنن اسپم نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
دوستان من طبق آموزش های جناب ایزدی در مورد get المنت ها ، سورس صفحه رو گرفتم
اما الان میخوام با استفاده از
document.getElementsByClassName
یه مقداری رو بخونم اگه لطف کنید کد من رو برسی کنید ممنون میشم
این کد برای بیسیک
اینم ساب که نوشتم
این ارور رو توی لاگ مینویسه
این کد صفحه که باید مقدار 30,175.01 رو از توش بخونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.