mohsensa 12 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ باعرض سلام دوستان لطفا راهنمایی فرمائید مشکل دستور آپدیت دو شرطی زیر چیست؟ ممنون mysql_select_db('khgiir_khgi',$con); mysql_set_charset('utf8'); $QU="UPDATE amel SET family='$famil',bedehi='$bedehkar',t_chek='$chek',t_havaleh='$havale',address='$adre',messege='$msg' WHERE codamel ='".$kod."' && password ='".$pas."'"; if(mysql_query($QU)){ echo "Done"; }else{echo "Error";} }mysql_close($con); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsensa 12 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ باسلام تمام کدها رو ازجمله sttring بررسی کردم نتیجه ای تا الان نگرفم مشکل توساختار دستور update حالا یه تک کوتیشن ،نقطه ،$ ویا and نمیدونم . لطفا کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ گفتنش واقعا سخته باید خود اسکریپت رو دید چون من دارم میبینم درسته Connect(); $title = $_POST['frmtitle']; $mypost = $_POST['frmpost']; $time = $_POST['frmtime'] . " | ".$_POST['frmdate']; Docmd("UPDATE posts SET title='$title',post='$mypost',time='$time' WHERE postid='$edid'"); Disconnect() $users = Select("select * from admin where username='$username' and password='$userpass'"); اینم دو نمونه از کوئری شما یکاری کن خود کوئری رو در phpmyadmin تست کن شاید جایی نامی رو اشتباه زدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ درود به جای && از AND استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsensa 12 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ درود به جای && از AND استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه نه مشکل هنوز پابرجاست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ بنده این کد رو تست کردم کاملا جواب میده : <?php $con=mysqli_connect("localhost","cafering_izadi","izadipw","cafering_izadi"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"UPDATE tbl SET name='test',family='testiii' WHERE sen='25' AND city ='lengeh' "); mysqli_close($con); ?> کدهای مربوط به String هایی که تعریف کردید رو بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsensa 12
باعرض سلام دوستان لطفا راهنمایی فرمائید مشکل دستور آپدیت دو شرطی زیر چیست؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.