tolid123456789 0 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یک layout دارم که سه تا تکست ادیت توشه این تکست ها نحوه ورودشون number هست وقتی رو تکست اول هستم و می خوام اعداد رو از کیبوردی که در صفحه باز میشه وارد کنم می خوام بعد از زدن گزینه next به تکستی که خودم می خوام بره یا به عبارتی فوکوس بعد از زدن next رو تحت کنترل بگیرم در ضمن در بعضی از تکست ادیت ها وقتی کیبورد باز میشه گزینه next نمیاد و گزینه done میاد وجود nextو done رو چه جوری می تونم مدیریت کنم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ درود ببینید خود EditText یک رویداد داره به نام FocusChanged مثلا توی کد زیر تعریف کردیم که زمانی که متن توی EditText1 وارد شد و ما Next رو زدیم EditText بعدی که میخواهیم متن رو توش وارد کنیم EditText3 باشه نه 2 Sub EditText1_FocusChanged (HasFocus As Boolean) If HasFocus = False Then EditText3.RequestFocus End If End Sub به همین ترتیب میتونید کنترل هاتون رو انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tolid123456789 0
سلام
من یک layout دارم که سه تا تکست ادیت توشه
این تکست ها نحوه ورودشون number هست
وقتی رو تکست اول هستم و می خوام اعداد رو از کیبوردی که در صفحه باز میشه وارد کنم می خوام بعد از زدن گزینه next به تکستی که خودم می خوام بره
یا به عبارتی فوکوس بعد از زدن next رو تحت کنترل بگیرم
در ضمن در بعضی از تکست ادیت ها وقتی کیبورد باز میشه گزینه next نمیاد و گزینه done میاد
وجود nextو done رو چه جوری می تونم مدیریت کنم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.