ghadamrost 41 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان وقتی از منوی Tools -Run AVD Manager رو کلیک میکنم این ارور رو میاره مشکل از چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ مسیر javac C:\Program Files (x86)\java\jdk1.6.0_04\bin\javac.exe مسیر Android .jar C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platforms\platforms\android-14\android.jar مسیر Additiona libearise C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries مسیر Shared Modules C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Module ----------- مسیر نصب اندروید SDK C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ مسیر javac C:\Program Files (x86)\java\jdk1.6.0_04\bin\javac.exe مسیر Android .jar C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platforms\platforms\android-14\android.jar مسیر Additiona libearise C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries مسیر Shared Modules C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Module ----------- مسیر نصب اندروید SDK C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk Android SDK رو توی مسیر Program Files نصب نکنید. این مسیر نصب کنید مثلا: D:\Android Apps\Android\android-sdk بعدش نتیجه رو گزارش بدید که درست شده مشکلتون یا خیر ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ متاسفانه هر کاری میکنم نمیشه بازم این ارور رو میده....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ مسیر رو عوض کردم درست شد تنها مشکلی که دارم تو مرحله اخر ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ مسیر رو عوض کردم درست شد تنها مشکلی که دارم تو مرحله اخر ارور میده بعد از نصب SDK در مسیر جدید مسیر فایل Android.Jar رو در Configuration تغییر دادید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ بله مشکل از system -image بود ممنون از سایت اگه این سایت نبود نمیدونم چیکار باید میکردم ممنون از مدیر گل سایت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ بله مشکل از system -image بود ممنون از سایت اگه این سایت نبود نمیدونم چیکار باید میکردم ممنون از مدیر گل سایت... خواهش میکنم. دلیل حل مشکلتون پاسخ های کاملی بود که خودتون در سوال ها میدادید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ درود کرک رو انجام دادید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ بله نسخه 3.8 و روی نسخه 4 هم کرک کردم بازم ارور میده؟ تو سیستم تو لپ تاپ هر دو این مشکل رو دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ دو تا سوال دیگه : 1- تنظیمات Paths Configuration رو به درستی انجام دادید؟ عکس بزارید لطفا. 2- مسیر نصب Android SDK روی چه مسیری است؟ دقیق مسیر رو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghadamrost 41
دوستان وقتی از منوی Tools -Run AVD Manager رو کلیک میکنم این ارور رو میاره
مشکل از چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.