berayan 90 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ درود بنده دوتا نرم افزار طراحی کردم که جفتشون به سرور متصل هستن یکی نرم افزار مادر و اون یکی هم نرم افزاری که کاربران استفاده میکنند . حالا میخوام وقتی کاربران که نرم افزار رانصب دارن آنلاین میشن داخل نرم افزار مادر بشمارشون مثلامشخص بشه الان چند نفر کانکت هستن . ضمنن از HttpJob برای اتصال به سرور استفاده کردم. سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ هم میتونی از websocket استفاده کنی و هم PHP server اگه دنبال دردسر نیستی میتونی کد IMEI کاربران رو به سرور ارسال کنی از درون یک تایمر و در پایگاهت ذخیره کنی از طرف دیگه در نرم افزار مادر اون هارو بخونی فقط باید سمت سرور هم تایمری داشته باشی که اگه مثلا n دقیقه گذشت دیتای طرف رو پاک کنه این ساده بود ولی اگه حوصله داشته باشی میتونی از web socket استفاده کنی که باید بیشتر تحقیق کنی و یا از اسکریپت های ثبت مشخصات آماده php استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
درود
بنده دوتا نرم افزار طراحی کردم که جفتشون به سرور متصل هستن
یکی نرم افزار مادر و اون یکی هم نرم افزاری که کاربران استفاده میکنند .
حالا میخوام وقتی کاربران که نرم افزار رانصب دارن آنلاین میشن داخل نرم افزار مادر بشمارشون
مثلامشخص بشه الان چند نفر کانکت هستن .
ضمنن از HttpJob برای اتصال به سرور استفاده کردم.
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.