vahid1363 2 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سوال من در مورد سوکت نویسیه من از کد زیر برای ارسال استفاده میکنم Dim packet1 As UDPPacket packet1.Initialize(TextArea1.Text.GetBytes("UTF-8"),"192.168.1.2",12000) server.Send(packet1) حالا مشکل من اینه که نمی دونم چطور آی پی 192.168.1.2 که برا درستگاه مقصد هست رو به دست بیارم لطفا دوستانی که بلدین راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز الان شما آموزش دادید که در بخش آموزش های متنی تاپیک زدید؟ این دفعه انتقال دادم ، لطف کنید بقیه موارد رعایت کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ ببین این مورد در شبکه محلی کار سازه فقط شما باید IP رو رزرو کنی یا بیای اسکن کنی چطور ؟ من الگوریتمشوو میگم شما یا علی بگو بنویست باید پورت رو به حالت شنود قرار بدی و با سیستمی که در حال اسکن هست یکی یکی به آپی اضافه کنی و منتظر شنود IP باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid1363 2
سلام
سوال من در مورد سوکت نویسیه
من از کد زیر برای ارسال استفاده میکنم
حالا مشکل من اینه که نمی دونم چطور آی پی 192.168.1.2 که برا درستگاه مقصد هست رو به دست بیارم
لطفا دوستانی که بلدین راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.