farhad-Fi 14 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام در لایبرری phone یه قسمت وجود داره به اسم voice recognition مشکل اینجاست که وقتی روی دکمه کلیک می کنیم که صدا رو دریافت کنه یک صفحه ای که مال گوگل هست باز میشه و من میخام این صفحه رو نداشته باشم لطفا راهنماییم کنید نمونه ای از برنامم رو در اینجا پیوست کرده ام ممنون voice.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad-Fi 14 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خب عزیز بحث voice recognition یا همون تشخیص صدا بر میگرده به سیستم voice recognition گوگل. که نیاز به اینترنت هم داره. چند وقت پیش شنیدم آفلاینشم ساختن مثل نقشه آفلاین گوگل اما فکر نکنم هنوز برای بیسیک امده باشه. دوست عزیز اگه دقت می کردی تو لایبرری یه قسمت بود به اسم vr.listen2 که باید بهش یه intent بدیم فقط نمیدونم چجوریه فقط خیلی نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگه دقت می کردی تو لایبرری یه قسمت بود به اسم vr.listen2 که باید بهش یه intent بدیم فقط نمیدونم چجوریه فقط خیلی نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید خدمت شما http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iuk7uZIHqR0J:developer.android.com/reference/android/speech/RecognizerIntent.html+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خب عزیز بحث voice recognition یا همون تشخیص صدا بر میگرده به سیستم voice recognition گوگل. که نیاز به اینترنت هم داره. چند وقت پیش شنیدم آفلاینشم ساختن مثل نقشه آفلاین گوگل اما فکر نکنم هنوز برای بیسیک امده باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farhad-Fi 14
با سلام
در لایبرری phone یه قسمت وجود داره به اسم voice recognition
مشکل اینجاست که وقتی روی دکمه کلیک می کنیم که صدا رو دریافت کنه
یک صفحه ای که مال گوگل هست باز میشه و من میخام این صفحه رو نداشته باشم
لطفا راهنماییم کنید
نمونه ای از برنامم رو در اینجا پیوست کرده ام
ممنون
voice.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.