sajadakbari 163 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان. چطور یه همچین لیستی بسازم که همه این گزینه ها رو داشته باشه و هنگ هم نکنه؟ من کلی روش رو امتحان کردم. فقط مونده کتابخونه امین که خودش گفت نمیشه بجز عکسی که سمت راست هست عکس دیگه ای نمیشه اضافه کرد. ممنون میشم کمک کنید عزیزان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ توی ورژن جدید میتونین ، یه عکس بزارین توی پوشه drawable و اون رو بکگراند باتن قرار بدین همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم امين فقط پياده سازي با ديتابيس انجام بدم بازم سرعتش رو حفظ ميكنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم امين فقط پياده سازي با ديتابيس انجام بدم بازم سرعتش رو حفظ ميكنه؟ 100% لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم امين فقط پياده سازي با ديتابيس انجام بدم بازم سرعتش رو حفظ ميكنه؟ بله با دیتابیس دیگه لازم نیست با حلقه کل لیست رو یک جا بسازین و کتابخونه همزمان با اسکرول و تشکیل آیتم های جدید لیست ، مقدار هارو از دیتابیس میگیره و نمایش میده ، پس از حالت عادی هم سرعتش بیشتره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام دوستان.
چطور یه همچین لیستی بسازم که همه این گزینه ها رو داشته باشه و هنگ هم نکنه؟ من کلی روش رو امتحان کردم. فقط مونده کتابخونه امین که خودش گفت نمیشه بجز عکسی که سمت راست هست عکس دیگه ای نمیشه اضافه کرد.
ممنون میشم کمک کنید عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.