AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان! من با گت المنت وارد یه سایت شدم!!حالا چه جوری برم به یه صفحه دیگه از سایت و اونجا هم با گت المنت کار کنم! هر کار میکنم نمیشه! میگه باید از اول رمز و پسورد رو بزنی اگه میشه کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ من تا به حال این کارو نکردم ولی دلیلشو میدونم چیه برادر تنظیمات دروم حافظه کوکی قرار میگیره و که ما بهش میگیم session خوب شما اول باید یک هدر به سایت ارسال کنی که سایت سیستم مارو به عنوان وارد شده بشناسه سپس بیای گت کنی اطلاعاتو دلیل و راهشو بهت گفتم خودتم یه سرچ بزن تا اگه من نمونه ای دیدم برات بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ دقیق نمیدونم ولی فکر کنم این به دردتون بخوره http://answercenter.ir/topic/104-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-blogfa-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام حداقل روی 4-5 تا تاپیک در مورد GetElements داره زده میشه همه هم با همین عنوان: گت المنت get element مشکل get element لطفا عناوین مناسب انتخاب کنید که پوشش دهنده خود سوال باشه نه پوشش دهنده رابط سوال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AHA_AMIRHOSEIN 19 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام حداقل روی 4-5 تا تاپیک در مورد GetElements داره زده میشه همه هم با همین عنوان: گت المنت get element مشکل get element لطفا عناوین مناسب انتخاب کنید که پوشش دهنده خود سوال باشه نه پوشش دهنده رابط سوال چشم اقای ایزدی ! شما میدونین جواب مشکلمو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AHA_AMIRHOSEIN 19
سلام دوستان!
من با گت المنت وارد یه سایت شدم!!حالا چه جوری برم به یه صفحه دیگه از سایت و اونجا هم با گت المنت کار کنم!
هر کار میکنم نمیشه! میگه باید از اول رمز و پسورد رو بزنی
اگه میشه کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.