این ارسال پرطرفدار است. Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان این نسخه اول کتابخونه آب و هوا هست که امکاناتش به تفکیک دریافت وضعیت آسمان دریافت دما دریافت حد اقل دما دریافت حد اکثر دما دریافت تراکم ابری دریافت سرعت باد دریافت جهت وزش باد دریافت طول و عرض جغرافیایی دریافت رطوبت دریافت فشار دریافت ساعت طلوع و غروب خورشید نکته : برای دریافت کد API به این آدرس مراجعه کنید نکته : ساختار این توابع از درون کتابخانه فارسی شده ولی تمامی داده ها از سرور ارائه دهنده پردازش میشه ( گفتم که بد یقه منو نگیرید بگید داده ها مشکل داره (من خودم چندین بار تست کردم)) نکته : سورس نمونه هم پیوست کردم کار باهاشم خیلی سادست نکته : مشکلاتتون رو زیر همین تایپیک بنویسید من بررسی میکنم نکته : سایت های ارئه دهنده سرویس آب و هوا بسیار محدود هستن این سرویس تقریبا بهترین سرویس رایگان موجود هست که میشد ازش استفاده کرد کتابخانه در حال تکمیل هست به امید خدا تا هفته آینده یکسری امکانات بهتر بهش اضافه میکنیم رمز فایل : www.answercenter.ir نمونه: Hlib-Weather.zip 30 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اوپس ردیفش کردی حامد،ایول داداش، کارت عالیه کتابخونه فقط همین روز جاری رو نشون میده، درسته مثلا اگه بشه بهش چند روز قبل و بعد رو(نه کامل و فقط مثلا ماکسیمم مینیمم دمارو)اضافه کنیم جالب تر میشه یه دونه ای داداش... 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ اوپس ردیفش کردی حامد،ایول داداش، کارت عالیه کتابخونه فقط همین روز جاری رو نشون میده، درسته مثلا اگه بشه بهش چند روز قبل و بعد رو(نه کامل و فقط مثلا ماکسیمم مینیمم دمارو)اضافه کنیم جالب تر میشه یه دونه ای داداش... داره آماده میشه چند روز آینده رو هم نمایش میده چندتا از دوستان اینو میخواستن گفتن فعلا اینو بذارم تا بچه ها تست میکنن و گزارش میدن من هم دیباگ میکنم هم امکانات رو بهش اضافه میکنم 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ تشکر بابت کتابخانه بسیار کاربردی 2تا مقدار طلوع آفتاب و غروب آفتاب رو اشتباه میاره تو خود سایت درست زده ولی نمیدونم مال من اشتباه میاره این مقدار تراکم ابری کجاست من تو خود سایت پیداش نمیکنم یه چیزی میشه به جای اون عکس ها عکس که خودمون میخایم رو بهش بدیم (خیلی طرح خورشید ابرش ساده است) تو صفحه ای که برای هر شهر هست کلی مقادیر دیگه هست از جمله : دما هوا در ساعات آتی ,دمای هوا تا 2 هفته بعد به همراه چند پارامتر دیگه, ولی مهمترین ویژیگی که باید اضافه اینکه با نوشتن نام شهر مقدار دهی بشه اینا پیشنهاد های بنده بود که اوکی بشه از هر جهت کامل میشه 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliError 109 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ تکی به خدا......دمت گرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ تشکر بابت کتابخانه بسیار کاربردی 2تا مقدار طلوع آفتاب و غروب آفتاب رو اشتباه میاره تو خود سایت درست زده ولی نمیدونم مال من اشتباه میاره این مقدار تراکم ابری کجاست من تو خود سایت پیداش نمیکنم یه چیزی میشه به جای اون عکس ها عکس که خودمون میخایم رو بهش بدیم (خیلی طرح خورشید ابرش ساده است) تو صفحه ای که برای هر شهر هست کلی مقادیر دیگه هست از جمله : دما هوا در ساعات آتی ,دمای هوا تا 2 هفته بعد به همراه چند پارامتر دیگه, ولی مهمترین ویژیگی که باید اضافه اینکه با نوشتن نام شهر مقدار دهی بشه اینا پیشنهاد های بنده بود که اوکی بشه از هر جهت کامل میشه ایراد از تایم زون است . ساعت ها رو بعلاوه 3:30 کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ خسته نباشید استاد شفیعی عزیز 3> منتظر نسخه بعدی کتابخونه هستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ تشکر بابت کتابخانه بسیار کاربردی 2تا مقدار طلوع آفتاب و غروب آفتاب رو اشتباه میاره تو خود سایت درست زده ولی نمیدونم مال من اشتباه میاره این مقدار تراکم ابری کجاست من تو خود سایت پیداش نمیکنم یه چیزی میشه به جای اون عکس ها عکس که خودمون میخایم رو بهش بدیم (خیلی طرح خورشید ابرش ساده است) تو صفحه ای که برای هر شهر هست کلی مقادیر دیگه هست از جمله : دما هوا در ساعات آتی ,دمای هوا تا 2 هفته بعد به همراه چند پارامتر دیگه, ولی مهمترین ویژیگی که باید اضافه اینکه با نوشتن نام شهر مقدار دهی بشه اینا پیشنهاد های بنده بود که اوکی بشه از هر جهت کامل میشه درود زمان به صورت UTC هیت و بنده تبدیلش میکنم که آقاقی ارانی توضیح دادن چشم بررسی میکنم عکس در نمونه سورس مشخص شده که چطور عکس سفارشی بذارید ولی مهمترین ویژیگی که باید اضافه اینکه با نوشتن نام شهر مقدار دهی بشه متوجه نشدم دقیقا چی می خواید به امید خدا در نسخه ای که این هفته داره آماده میشه امکانات بهتری خواهید داشت 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ تشکر ویژه از اقا حامد گل طبق فرمایش آقای ارانی تو تنظیمات زمان باید +3.30 بزارید بعد محاسبه رو درست انجام میده البته پارامتر طلوع آفتاب و غروب آفتاب به آب وهوا مربوط نمیشه و جزء اوقات شرعی اهمیت پیدا میکنه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ به امید خدا برا برا اون هم برنامه ریزی میکنم این امکاناتی هست که میشه از سرویس گرفت منم در اختیار شما قرار دادم 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saleh.maxing 0 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام یه سوال داشتم اونم این که چطوری تنظیم کنیم که اسم شهر رو از اسپینر انتخاب کنه api هم از دیتابیس بگیره و در قسمت اینشیالایز قرار بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نسخه جدید ؟؟!! آماده نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من رو ببخشید بد قولی زیاد داشتم نسخه آماده هست و در حال بهینه سازی هست به امید خدا به زودی قرار میدم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من رو ببخشید بد قولی زیاد داشتم نسخه آماده هست و در حال بهینه سازی هست به امید خدا به زودی قرار میدم چه امکاناتی بهش اضاف میشه ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ امکانات آب و هوای هفته اضافه شده در حال بررسی راهکاری برای تولید نمودار و و تاریخ و روز شمسی هستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فک کنم برای نموداری باید بصورتی نقطه یابی استفاده بشه که مثلا فردا نقطه اول پس فردا نقطه دوم و.. چندین مورد کتابخانه مربوط به نمودار هم هست این هنوز نتونستید عملی کنید که بشه تو ادیت تکس اسم شهر بنویسیم اطلاعاتو رو بیاره و یه نکته دیگه اسم شهر رو فارسی نشون بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بالاخره نسخه کاملتر این کتابخونه ساخته شد نشد ؟؟!!! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ منتظر ارائه نسخه بعدی هستیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ UP نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid91 3 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام باتشکر من به جایYour API api که ساختم وبه جای اسم شهر اسم شهرم به انگلیسی اما چیزی نشون نمیده میشه یکم توضیح بدید ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.